Baroque nails – Nailland Hungary prizes

Hétfőn megérkezett a csomagom a Nailland Hungary-től, ami a karácsonyi versenyen szerzett nyereményeimet rejtette. Nagyon örültem nekik, hiszen én választhattam ki őket!

Eddig nem kedveltem a metál színeket, csak az aranyat és az ezüstöt. Most azonban (mivel ilyen színeim már vannak) kicsit kimozdultam a komfortzónámból és egy bronzos-rózsaaranyos Moyra Metal Effect lakkot választottam. És szerintem nagyon jól tettem!

A MoYou Fashionista 07-es lemezével már rég szemeztem, imádom a barokkos mintákat, és nagyon jól megy hozzá a Moyra lakk.

És választhattam még egy nyomdázószettet is. Nagyon cuki, bár kisebb, mint hittem. A párnája nagyon puha szilikon, szerintem még puhább, mint a nagy feketéé, amit eddig használtam, ezért tettem egy ötforintost alá. A vékony mintákat (mint pl. ezen a lemezen az utolsó) nem igazán szereti felvenni, de nem mertem megreszelni, mert a keményebb pecsételőmmel simán ment az is.

Oh, és pluszpont, hogy a Nailland mindig sok S betűvel tömi ki a csomagjait. S, mint Soma.;D


My Nailland Hungary prizes (I won on the Christmas competition) came with the mail on Monday. I was so happy!

I could choose 3 itmes: a Moyra Metal effect polish, a MoYou plate and a stamper.

I used to avoid other metal colors than gold and silver. This time I made a big change and chose this beautiful bronze-rosegold color. It was a great decision!

The polish looks awesome with the plate I got. This is Fashionista 07. I love baroque patterns like these.

The stamper is a bit smaller than I tought, but it works. Mostly. It’s very soft, I had to put a coin under the silicone. It’s even softer than the big black stamper I usually use, and it doesn’t work with very thin patterns (like the last pattern on this plate). I think it might be better if I’d buffer it, but I just don’t want to. I’m afraid I’d ruin it.

Oh, and I must love the packaing, it came with a bunch of lette S. And S is for SOMA!;D

Kattints a képre a teljes mérethez!
A nyomdához járt egy lehúzó is… annnnnyira cuki! / This scraper is sooo cute!

Még nem tudtam eldönteni, a nagy vagy az apró minták tetszenek-e jobban… annyira jó mind. Mindenesetre nem bírtam ki, és egyszerre négy mintát próbáltam ki, mert a két kezemet különbözőre csináltam. És matt fedőlakkal szerintem még jobban néznek ki, mint simán.

I still don’t know which pattern is the most beautiful, they are all too pretty. I used four at a time, two on my left and two on my right hand. And I think it’s even better with matte top coat.

Lakkok / polishes: Moyra Metal Effect 301, Moyra Matte Top Coat, Golden Rose 35, MoYou Fashionista 07

Advertisements

15 thoughts on “Baroque nails – Nailland Hungary prizes

  1. Jaj Hédi, ez nagyon szép lett!! Lehet hogy erre a lemezre is szükségem lesz… JAJ nekem 😀 Na és tök jó hogy lemattítottad, mert így csodaszép lett 🙂 Imádom a matt nyomdázást ^^

    Like

  2. Én is szeretem a matt nyomdázást. Nagyon jó dolgokat választottál. Én is a jobb kézre szavazok. (-: A lehúzó nagyon tetszik, végre rájöttek, hogy a fémmel kombinált nem használható. Nekem is a szögletes párna van, amit elég puhának érzek, van, hogy inkább a keményebb Essence-t vetem be.

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s