Trying to love Grace

Szóval az van, hogy még decemberben megvettem az édes és “agyonhype-olt” Grace-t. Nagy boldogan fel is kentem, a sziporka viszont elmaradt. Már csak azért is dühített, hogy őt vettem meg, mert otthagytam miatta a Douceurt… szerencsére ezért már nem utálom annyira, hiszen közben az is a gyűjteményembe került.

Azért nem tetszik, mert túl visszafogott nekem. Az amúgy is világos bőrömet és hajamat nem kiegészíti, hanem inkább még jobban fakóvá teszi. És a bőröm tónusától is elüt. Pedig annyira szeretném szeretni, sőt azt is látom, mások mit látnak benne.

Na de most már elérkezett az ideje, hogy egy kicsit közelebb érezzem magamhoz, ha már ennyit kicsengettem érte, és ha már másoknak annyira tetszik. Meg amúgy is azt mondták rá a lányok, hogy “olyan Hédis”.

Ezért valami extra cuki (igen, a pusheenos annyira bejött, hogy maradok ezen a vonalon) motívummal, élénk színnel kombináltam, és persze a nevéhez is hűnek kellett maradnom. Így született meg ez a hercegnős manikűr, a kislányok álma.


So I bought this PP shade called Grace back in December. I tried it on my nails immediately – and no spark… I was so mad that I left the amazing Douceur at the shop and bought this null polish. (Luckily, now I own Douceur too.)

I don’t like it (or her?) because it’s too shy for me. Makes my light skin and hair even paler. Also doesn’t match with my skin tone. But I see what others see beautiful in this shade, and I want to love it so much.

But it’s time for me to take a fancy (or at least get used) to this polish! Even the girls said it’s so like me.

This is why I chose a very cute (yes, Pusheen got so popular I stay on this line) pattern with  bright colors, and of course I was loyal to it’s royal name. This is how this “little girls’ dream”, princess manicure was created.

https://i2.wp.com/kepfeltoltes.hu/150115/grace_003_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

https://i2.wp.com/kepfeltoltes.hu/150115/grace_002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

https://i0.wp.com/kepfeltoltes.hu/150115/grace_001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

https://i0.wp.com/kepfeltoltes.hu/150115/grace_018_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Lakkok / polishes: piCture pOlish Grace, Models Own Banana Split, Golden Rose 35, kövek/stones – eBay

Advertisements

6 thoughts on “Trying to love Grace

 1. Nekem nagyon álmom a Grace a Whimsy mellett. 🙂 Kicsit talán könnyebb helyzetben vagyok, amiért barna a szemem-hajam, így talán engem nem sápítana.
  Viszont tényleg nagyon szép ez a lakk, rajtad is tetszik nekem. 🙂 Emellett pedig a nail art is szép lett. :))

  Like

 2. Én még fehérrel és ezüsttel is megpróbálnám párosítani a helyedben, mert azokkal biztos mesésen mutat, és azokat szereted is! Ha ez vigasztal (tudom, hogy nem), szerintem ez jól áll neked. De ismerem az érzést, amikor hiába is hallod mástól, hogy jól áll, nem érzed magadénak..

  Like

  1. Az ezüst hópelyheket kicsit kevésnek tartottam hozzá, amikor kipróbáltam, de biztosan elő fogom még venni, és más színekkel is össze fogom párosítani! Azért örülök, hogy másoknak rajtam is tetszik.:)

   Like

 3. Nahát, nekem nagy kedvencem ez a szín, csodálom, hogy neked barátkoznod kell vele. De hát ízlések és pofonok 🙂 Én egyből beleszerettem a pasztelles árnyalatába, ami mégis csillogó és hercegnős, ahh, imádom ^^ Ezüsttel, fehérrel, szürkével nagyon szépet mutat szerintem 🙂

  Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s