B&W stamping

Ugyan keddre kellett volna elkészülnie ennek a bejegyzésnek, de elfelejtkeztem róla, és nem voltam otthon… de jobb később, mint soha, szó szerint, ugyanis éppen megérkeztek a makro fotózáshoz használatos közgyűrűim. Úgyhogy innentől kezdve nagyon durva makro képekre számíthattok!

Lora kihívásának 2. pontja a fekete-fehér nyomdázás. Hogy feldobjam, megmutatok hozzá egy olyan lakkot, amiről már amúgy is régóta szót szeretnék ejteni. Ez az Essie Belugaria. Valóban kaviárt is bele lehet látni, ha épp azt akarja az ember, de szerintem inkább olyan, mintha a száradó kátrányba csillogó kövecskéket dobnánk. Minden esetre nagyon durva! Textúrált, de nem is akármennyire, hatalmas darabkák és nagy méretű, holo sokszög glitterek vannak benne. Egy rétegben fed.

Engem erre a cipőre emlékeztet, mert olyan “undorítóan szép”. Aki szereti a különlegességeket, azoknak szívesen ajánlanám, de sajnos nem tudom, jelenleg beszerezhető-e, és ha igen, hol. Én még nyáron rendeltem a BeautyBay.com-ról, de ott már nem árulják.


I totally forgot to post this on Tuesday, but it worthed to wait for (at least for me), because I just got my macro extension rings! Yay! So from now, you’ll see very close pictures of my manicures.

It’s Lora’s challenge’s second round, the black&white stamping. I chose a very unique polish to freshen up this manicure. This nail polish is Belugaria by Essie. Yep, it’s like caviar. Or more like little diamonds in tar… anyway, I love it! It’s textured. Very textured. There are huge crumbs and polygonal holo glitters in it. Covers in ONE coat.

It reminds me of these shoes. It’s kind of “disgustingly pretty”. If you like special nail polishes, don’t hesitate to buy it, but unfortunately I don’t know where from. I ordered it from BeautyBay.com back in summer, but they quit selling it.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Lakkok / polishes: Moyra Chantal, Adena 31, Essie Belugaria, Pet’la Plate Seven Sins

Nail Stamping Challenge – Black and white
1. MatMaja 8. Justine145 15. Thimmyke
2. Aggi eN 9. Rita 16. Fanni
3. Ági 10. Julcsi 17. Manna
4. Colours of Moonlight 11. Kriszti 18. Judy körömlakkok
5. Erina 12. Rio 19. P.Barbi
6. Ciiska 13. Trii 20. Mulberry
7. Azrail 14. Mdolla
Advertisements

24 thoughts on “B&W stamping

 1. Nem tudom hova tenni ezt a lakkot, egyszer tetszik, egyszer nem. Neked jól áll, mert elég vagány vagy hozzá. A koponya meg hatalmas ötlet, nagyon tetszik a mani és az összhatás! 🙂

  Like

 2. Nekem is nagyon tetszik ez a lakk, neked nagyon jól áll! Szerintem a kaviáros hatásnak köze van a nevéhez is! Mindenesetre simán lehet erre a lakkra azt mondani, hogy nagyon szép! 🙂

  Like

 3. Ez nagyon brutális! De tetszik 🙂
  Moyra Chantalról mi a véleményed? ugyanolyan mint a sima03, vagy krémesebb, már Ciskától kérdeztem, de nem használja a sima Moyrát 🙂

  Like

 4. Kész vagyok! Nem tetszik se a koponya minta, se a Beluga, de az összhatás igen! :)) Hogy a fenébe tudsz ilyen összetevőkből mégis ízléses manikűrt kreálni? Ez már valahol zseniális! :))))

  Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s