My all time favorite nail polishes

Read the english version below!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Éppen egy éve, hogy Pasitól kaptam egy saját készítésű utalványt a Naillandbe. Ez volt a kulcs az “igazi körömlakkmániás” világhoz. Előtte is szerettem a lakkokat, előtte sem volt valami kevés, de azóta csak nőtt a “szerelem”, ahogy lakkjaim száma is. Ráadásul új, jó minőséget és változatosságot biztosító márkákat is megismertem.

Úgy gondoltam, most jött el az ideje, hogy összegyűjtsem azokat a körömlakkokat, amik a legközelebb állnak a szívemhez – már csak azért is, mert mind a Naillandből van. A megvásárlásuk ideje szerint állítottam sorba őket.

1. Seche Vite
Korábban is írtam már róla, és ha más (főleg külföldi) blogokat is olvastok, akkor végképp nem lehet meglepetés, hogy helyet foglal ezen a listán.
Mindent biztosít, amit egy számomra tökéletes fedőlakknak kell: EXTRA gyorsan szárít (több réteget is), fényesre szárad (szinte mint a gél lakk!) és (bár ez nálam nem olyan fontos) védi a kész manikűrt, így tartósabb, ellenállóbb.
Ajánlom mindenkinek, aki ugyanolyan türelmetlen száradáskor, mint én, és azoknak, akik szeretik, ha nagyon fényes a körmük.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Ez nagyjából a 7. üveg, amit elhasználtam, de már rendeltem utántöltőt eBayről, ami meg is érkezett.

Innen tudjátok megrendelni az utántöltőt.

2. Models Own Beach Bag
A kedvenc fürdőruhámhoz vettem meg, és azóta is imádom. Kicsit nehéz vele bánni, mert kissé sűrű, és nem tökéletes a fedése, de ez nem lehet meglepetés azoknak, akiknek volt már tapasztalata neon színű lakkokkal. Ezek mindig problémásak, de ha valamivel, hát a Beach Baggel érdemes pepecselni! Nekem legalábbis nagyon tetszik a színe, mindig felvidít.
Azoknak javaslom, akik szeretik a vidám, nyárias dolgokat, nem riadnak vissza egy kis (ízléses) neontól és pepecseléstől, és szeretnék, ha a bőrük barnábbnak tűnne – a kollekció, amelyben kiadták ugyanis a Polish for Tans nevet viseli, nem véletlenül.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Ez az első üvegem belőle, nem látszik meddig van, de elárulom – kb. a Models felirat aljáig ér jelenleg. Sajnos a Nailland épp kivonja a MO lakkokat a standjáról, és nem is fognak többet rendelni, így csak rendelni tudtok belőle. Az utolsó üveget egyelőre épp én hoztam el a hivatalos oldalukról.

A kedvenc fürdőruhám és a Beach Bag házasságát itt találjátok.

3. Zoya Cosmo
Felindulásból vásárolt lakk. Megláttam a polcon, és éreztem, hogy mindig is rá vágytam, amikor vakítóan csillogó manikűrök jártak a fejemben. Textúrált, de 2 réteg Seche Vite-tel mintha gél lakk lenne. Fan-tasz-ti-kus. Főleg ha olyan gyönyörűséggel párosítjuk össze, mint pl. a Barry M Rose Hip.
Ajánlom minden lánynak aki csillogásra, és feltűnően gyönyörű, ékszerszerű körmökre vágyik.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Első üveg, a Zoya felirat aljánál van még benne.

Itt is láthatjátok, milyen jól mutat a legszebb halvány rózsaszín lakkal.

4. Barry M Rose Hip
Igen, ha már szóba került… na jó, nem azért, hanem mert imádom. Olyan finom, nőies, mégis modern és divatos.
Ajánlom minden lányos lánynak, főleg azoknak, akik szeretik az instagramos, pinterestes, tumblrös, we heart itos hangulatképeket. Legalábbis engem mindig azokra emlékeztet. Tudjátok, ahol nem is a körömlakk a lényeg, hanem mondjuk egy üdítő, vagy egy telefon a lány kezében, és akkor meglátod rajta azt a tökéletes rózsaszín körömlakkot, ami kiegészíti a kezét és a képet is… na, hát ez az a lakk.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Második üveg…

A blog legnépszerűbb posztjában, és nem mellesleg az eddigi kedvenc alkotásomban is ő volt az egyik főszereplő.

5. piCture pOlish Douceur
Őt csak most kaptam, nem rég, januárban, de mintha egész életünkben ismertük volna egymást. Élvezet felkenni – az állaga tökéletes, két rétegben fed. Érdekes, de nem hivalkodó, sőt, visszafogott! Tökéletes cuki nail artok alapjának, de önmagában is jó ránézni. És én képes voltam egyszer otthagyni a Grace miatt… chsz.Azoknak tetszhet igazán, akik a nude körmöket szeretik, de vágynak valami extrára.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Korábbi manikűrt itt találtok vele.

+1 Pet’la Plate OhNomNom
Kihagyhatatlan volt, hiszen ez az a nyomdalemez, ami után a legtöbbször, és mindig szívesen nyúlok. Nincs rajta minta, amit még ne használtam volna. Én a nyomdázást önmagában nem is szeretem annyira, az én asztalom inkább a stamping decal készítés – vagyis amikor kiszínezem a pecsételővel felvett mintát, és így nyomom a körmömre. Na, ezen a lemezen minden minta alkalmas erre. Egyébként is imádok enni, nassolni, főzni, szóval ez a lemez egyszerűen nekem lett kitalálva.
Azoknak ajánlom, akik szintén kajamániások, akik szeretik a cuki dolgokat, (mint pl. fagyikat vagy muffinokat viselni a körmükön) és akik szeretnek nyomda matricákat készíteni.

https://i1.wp.com/cdn.shopify.com/s/files/1/0503/7409/products/petlaplate_oh_namnam.jpg

Itt megnézhetitek az eddigi manikűrjeimet a lemezzel. (Bár ez nem az összes.)

Banánok PerecekMuffinokFagyikPoharak Citromok


Kattints a képre a teljes mérethez!

It’s been a year this day since I got a handmade coupon from Boyfriend to Nailland Hungary. This opened the door to a whole new nail polish world for me. I mean, I liked nail polishes before this happened, and I had a lot of them, but since I know Nailland my adoration grew (just like the number of my nail polishes). And now I also know many more brands.

I think it’s time to show you my all time favorite nail polishes, since they are all from Nailland.

1. Seche Vite
I wrote about it before, and those who read more nail blogs mustn’t be surprised.
It knows everything a perfect top coat should know: it dries EXTRA fast, shines like gel polish, and protects nail polish from chipping.
I recommend it to everyone who hates waiting (like me), but loves shiny gel-like nails.

Kattints a képre a teljes mérethez!

It’s the 7. bottle as I remember, but I bought a refill kit already.

You can order from here.

2. Models Own Beach Bag
I bought it for my favorite bikini, and I still love it. It’s a bit hard to use it because it’s thick, and doesn’t cover so well, but it’s an ordinary thing when using neon nail polish. BUT it worths the work! This peachy-summery bright color is simply perfect!
I recommend it to everyone who likes bright, dashing colors, and is not afraid of neon and a bit of pottering. And for those who want their skin look tanned – this color is from the collection Polish for Tans.

Kattints a képre a teljes mérethez!

I used almost the half of it. You can order from their official site (modelsownit.com).

you can check the marriage of this nail polish and my favorite Triangl bikini here.

3. Zoya Cosmo
It was a very sudden decision when I bought it. I saw it on the shelf and I knew: this is the glitter nail polish I was always looking for. Textured, but looks like gel nails with two coats of Seche Vite. It matches perfectly with a delicat polish like Barry M Rose Hip.
I recommend it to every girl who loves sparkling, jewelry-like nails.

Kattints a képre a teljes mérethez!

This is my first bottle.

You can check out how beautiful this is with Rose Hip here.

4. Barry M Rose Hip
Yep, I love it this much. So delicate and feminine.
I recommend it to all the girly girls, especially if they like those tipical pinterest-instagram-tumblr-we heart it-like pictures, where someone holds something (eg. a bottle) and then you look at their nails and the nail polish so perfectly complete the picture and their hand… this is that kind of color.

Kattints a képre a teljes mérethez!

This is the second bottle.

I used it in my favorite nail art, which is also the most popular post in the blog’s history.

5. piCture pOlish Douceur
I got it (or her?) in January, but I feel like ‘I knew her in my whole life’. It’s a pleasure to use: the consistence is perfect, ostentatious. Perfect as a base for nail arts, or by itself. And I once I left it in the shop because of Grace!…I recommend to those who like nude nails with a twist.

Kattints a képre a teljes mérethez!

You can find a nail art with Douceur here.

+1 Pet’la Plate OhNomNom
I couldn’t miss this plate out, since it’s the plate I use most frequently and with most joy. There’s no pattern on this I haven’t used. To be honest, I like stamping decals much more than simple stamping, and all the patterns on this plate are good for making decals. And I also love eating, cooking, baking and everything about food, so this is perfect for me.
I recommend this to those who like cute things (like ice creams or cupcakes on their nails) and making stamping decals.

https://i1.wp.com/cdn.shopify.com/s/files/1/0503/7409/products/petlaplate_oh_namnam.jpg

You can find some nail art with this plate here:

Bananas Pretzels CupcakesIce CreamsGlassesLemons

Advertisements

3 thoughts on “My all time favorite nail polishes

 1. A SV nekem is megvan és én is a többedik üveget fogyasztom, plusz még van 2 a szekrényben, hogy legyen, és ne fogyjak ki belőle. 😀
  Megkérdezhetem, hogy az utántöltős SV ugyanolyan, mint a SV? Vagyis úgy értem, hogy minőségben sincs gond vele, ugyanazt tudja, mint a normál? 🙂
  Ez a Pet’la lemez gyönyörű, mindig várom és élvezem az ezzel készül manijaidat. :))

  Like

 2. Ez hihetetlen, a top 5 kívánságlistás lakkomat soroltad fel… :O
  Ráadásul a Douceur helyett én is elhoztam a Gracet (amin már túl is adtam), a Rosehip helyett meg a Huckleberryt… De miért??
  Fedőlakknál meg mindig úgy járok, hogy na még egy olcsóbbat kipróbálok hátha az az igazi, de persze nem, úgyhogy most már kb 5 többé, de inkább kevésbé bevált fedőlakkom van a Seche Vite helyett. 😦

  Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s