TGFWB nails

Idén tavasszal is hivatalos voltam a Toni & Guy Fashion Week-re, ahová – bár csak beugrani volt időm – el is mentem Pasival.

Ilyenkor ugye mindenki azon pörög már jó előre, hogy miben menjen, ami nem meglepő, hiszen egy divathét pontosan a külsővel, az új trendekkel, a stílussal foglalkozik.

Abban biztos voltam, hogy az új Calvin Klein fehérneműmet szeretném felvenni, mert baromira tetszik, ha egy lány ruhájából kilóg ez a kis csík.

A gatyával és a hajammal egy kis eleganciát csempésztem a kinézetembe, a felsővel pedig egy kis csavart (szó szerint), de a cipővel megmaradtam a sportos vonalon. Nem szeretek sokáig magassarkúban lenni, és aznap már túl voltam három óra bioszon, és három óra kémián… ezért is a leharcolt fej. Na mindegy.

Azt pedig már talán említettem, hogy körömben jobban szeretem a minimalista, egyszerű, mégis nagyszerű megoldásokat. Amiket a blogra szoktam csinálni, azokat gyakran nem is viselem utcán, mert túl soknak érzem, és inkább csak az elkészítésüket élvezem. Ezért készítettem egy visszafogott, fordított francia manikűrt ehhez a ruhához.

Aki követ Instagramon, annak nem fog sok újdonságot nyújtani ez a kis bejegyzés, de sajnos nem volt erőm több képet készíteni aznap.


I’ve been invited again to Budapest Fashion week, and of course I took Boyfriend to the event.

First thought when you’re invited to a fashion event: what should I wear?!

I was sure I wanted to wear my new Calvin Klein underwear. I think it’s so cool on a girl.

I decided to pair it with a bit of elegance with my pants and my hair, but stay on the sporty line with my shoes, and I also gave it a twist – literally – with my shirt. I don’t really like to wear high heels for more than a couple of hours, and I had 3 hours of biology and 3 hours of chemistry that day, so these sneakers were the perfect choice. (Yes, this is the reason of my run-down hair and my tired face…)

I think I already mentioned that in manicures I prefer minimal, yet impressive ones. I don’t even wear all the nails I show you here on the blog, I just like to create them. This is why I made this reverse french manicure to this day.

I know this post won’t be very interesting for those who are following me on IG, but I had no energy to take more pictures. Sorry.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

CK bralette & briefs from ASOS, H&M pants, ASOS shirt, Vagabond shoes, Plastik Store glasses, Parfois bag, Thomas Sabo metallic tattoo, DIY bracelet

Lakkok / polishes: OPI Bubblebath & Alpine snow

Advertisements

4 thoughts on “TGFWB nails

  1. Nekem nagyon tetszik! Úgy ahogy van, nagyon jól áll Neked. (-: Szerintem a cipő is nagyon jól kiegészíti látszik, hogy kényelmes.

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s