Spring closet cleaning

Sorry there is no english version of this post:(

Eljött az idő, amikor kiselejtezem a ruháimat… ez nekem egy hatalmas lépés, mert egyszerűen képtelen vagyok megválni ruháktól, mondván, “ez egyszer még biztosan divatba jön”, “az pont megy az egyik cipőmhöz”, “abba egyszer tuti belenövök (21 évesen is így gondolom…)”. Még egy csomó “remek” kifogásom van, de ezt most hagyjuk, mert végre átléptem rajtuk.

A száraz tények: tele volt a szekrényem, az akasztós ruhatartóm, és az ágyam alatt 5 (öt!!!!) zsák ruhát “tartalékoltam”. Most ez leredukálódott egy szellős szekrényre és akasztóra, valamint 2 zsákra, amikben csak emlékek maradtak (sulis és sport pólók, anya és az anyósom régi ruhái közül néhány). Jó, tudom, ez sem kevés, de hát na, ennyi telt tőlem.

A lényeg az, hogy végre tetemes mennyiségű ruhától tudok végre megszabadulni. Egy részét rászorulóknak adom, egy másikat az unokahúgomnak (mert emlékszem én mennyire örültem a potya ruháknak, amiket örököltem), egy másik részét pedig eladom. Ebből láthattok egy kis ízelítőt, remélem nem bánjátok!

Ha érdekelnek az eladó holmik, megtalálod az összeset itt: http://gardrobcsere.hu/hedinke-4453

One thought on “Spring closet cleaning

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s