NAFW – Jean Paul Gaultier nails

2015_02_FB_nail art fashion week 1

Zsuzsi egy nagyon izgi eseményre hívta fel a figyelmemet, a Nail Art Fashion Weekre. 4 ország nail art bloggere fogott össze, és megalkotta ezt a virtuális térben zajló eseményt. ITT olvashattok róla részletesen angolul.

Gondolom érzékeltétek, hogy a divat legalább olyan közel áll hozzám, mint a nail art, úgyhogy szerintem nem meglepő, hogy én is szeretnék részt venni ebben a kezdeményezésben.

Az első nap témája a kedvenc divattervezőnk. Hát, még nekem is furcsa, de nincs kifejezetten kedvenc tervezőm, ellenben sok van, akit nagyon kedvelek.

Úgy gondoltam, Jean Paul Gaultier karaktere és személyisége könnyen belevihető egy manikűrbe, úgyhogy mellette döntöttem. Amúgy is van egy képem a hátáról. Na jó, a viaszfigurájának a hátáról, a Madame Tussauds Múzeumból.

A középső két ujjamon a tipikus JPG-féle csíkos póló látható, a két szélsőn pedig a tökéletesre borotvált pofaszakállát hivatott jelképezni a két szürke minta. A hüvelykujjamra egy férfi felsőtest körvonalait rajzoltam fel, mert ez is jellemző rá, például a parfümös üvegeinek az alakja is ilyen.


Zsuzsi sent me the link of this new challenge, which is called the Nail Art Fashion Week, made by 4 nail art bloggers from around the world. You can find further information HERE.

I guess you know I like fashion just as much as nail art, so it’s no surprise I’d like to join this event.

The first day is about our favorite fashion designer. Well, it’s pretty strange (even for me), but I don’t really have a favorite designer… but there are plenty I like.

I thought it would be easy to represent Jean Paul Gaultier’s characteristic style in a nail art, so I chose him. And I have a picture of his back! Alright, it’s from the Madame Tussauds Museum…

My middle and ring finger are representing his iconic striped shirt, my index finger and pinky are his perfectly cut sideburns, and finally, my thumb got a men’s torso, like JPG’s perfume bottles.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

És ráadásnak fogadjatok egy kis agymenést. Én, mint JPG:

And here is some imbecility from me to you with love. Me as JPG:

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Lakkok / polishes: OPI Alpine Snow, Aden 188, Adena 26

Advertisements

10 thoughts on “NAFW – Jean Paul Gaultier nails

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s