Koi toenails

Van egy Pet’la lemez, ami mellett talán el tudtam volna menni szó nélkül… ha nem vettem volna észre ezt a bizonyos mintát rajta. De ez valami olyan gyönyörűséges és egyedi, hogy képtelen voltam otthagyni. Aztán rájöttem, hogy igazából van még ezen a palettán “egy pár” másik minta is, amit nagyon is jól ki tudnék használni…

Ez a minta egyszerűen fantasztikus, az egyetlen “probléma” vele, hogy elég nagy méretű, de ezt is orvosoltam: ma egy pedikűrt láthattok! Na, beszéljenek inkább a képek.


There’s this Pet’la Plate I almost didn’t buy. But then I saw this pattern. It’s so beautiful and unique, it was impossible for me to ignore it. Then I realized there are more useful patterns on it, than I thought.

This pattern is fantastic, the only “problem” is that it’s a bit too big. For a nail. But not for a toenail! So today I’m showing you a pedicure!

https://i2.wp.com/cdn.shopify.com/s/files/1/0503/7409/products/PP003_rising_sun-japan_mintak_large.jpg
Shop this plate HERE

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Hát nem csodás?! Amúgy a decal technikával készítettem, amiről már meséltem nektek EBBEN a posztban. A kisebb lábiujjakon pedig ugyanerről a palettáról a hullámos motívumot használtam.

Isn’t it wonderful?! Btw I made it with the stamping decal technique I’ve told you before HERE in this post. The smaller nails are made with the wave pattern from the same plate.

Lakkok / polishes: Essence Stamp me! white & black, NYC Raindrop, Astor 119 (fruit scented), Golden Rose 37

Advertisements

10 thoughts on “Koi toenails

 1. Jajj, de gyönyörű lett! *_*
  Örülök, hogy van pedikűrös poszt, hiszen ebből alig látni, pedig nagyon is kellene. Bár nem hiszem, hogy olyan sokan futkosnának egy halacskával a lábujjkörmükön. 😀 De nekem bejön ez az abszurd, viszont csodásan kivitelezett pedikűr. 🙂

  Like

 2. Jaj, de szép lett! 🙂 A saját lábamon nagyon ritkán nyomdázom, inkább sima lakkozást szoktam viselni, valahogy nekem az komfortosabb, de a tiéden nagyon szépen mutat. 😀

  Like

 3. De csodás. Elmenne afféle nyaralós pedikűrnek is. Nekem nagyon tetszik, tavaly nyáron én is nyomdáztam lábkörömre is. Télen viszont ki sem lakkozom, cipőben, zokniban nem fontos. (-:

  Like

 4. Ez nagyon szuper lett!!! Egyrészt szép lett a minta, másrészt pont a héten gondolkoztam, hogy vajon milyen lehet a szép kézkörmű lányok lábkörme. És a tieid szépek. ❤

  Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s