Pop art nails – style challenge

Itt a pop art ideje, amitől kaptam egy kisebb agyvérzést. Tök jól elterveztem, milyen körmöket fogok csinálni, de egyszerűen képtelen vagyok körömlakkal és a gagyi eBay-es ecseteimmel megvalósítani bármit, ami bonyolultabb, mint… egy egyenes vonal például.

Szóval fogtam magam, és beletojtam az egészbe dühömben. Illetve előbb megérdeklődtem a csoportunkban, ki mit javasol ezen probléma orvoslására, és Bia szerencsére egy egééészen hosszú és részletes választ adott, szóval remélhetőleg nemsokára nekiindulok beszerezni az akril festékeimet és az új vékony ecseteimet.

Addig is itt egy hülye nyomdázás. Na jó, nem is lenne alapból olyan hülye, csak utálom, ha nem sikerül az eredeti tervemet megvalósítani.

Napi wikipédia-bölcselet: A pop-art lényegét Robert Rauschenberg amerikai művész fejtette ki:„Nem akarom, hogy a kép olyan legyen, amilyen nincs. Szerintem a kép valódibb, ha a valós világ részeiből készül.”


The time to create a pop art manicure came. And it made me kinda hysterical. I wanted to create such a cool manicure, but I just couldn’t. It’s impossible for me to paint anything else with my eBay brushes and simple nail polishes, more sophisticated than… a straight line.

So I asked our group on Facebook what do they use for nail arts, and Bia wrote me a very long and detailed email about acrylic paints and stuff. So I’m about to buy some acrylic paints and thin brushes.

In the meantime, here is a stupid stamping. OK, it wouldn’t be so stupid, but I hate it when I just can’t accomplish my plans.

Daily wikipedia-wiseness: Robert Rauschenberg said: I think a picture is more like the real world when it is made out of the real world.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Lakkok / polishes: Golden Rose 107, Rimmel 318 Stand to attention, Ciaté Candy Floss, piCture pOlish Tiffany, China Glaze Grass Is Lime Greener,  Golden Rose 103, Douglas Blue Starfish, Adena 51, Golden Rose 37, Manhattan 004

Advertisements

2 thoughts on “Pop art nails – style challenge

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s