Penny Wanderlust nails

Az utóbbi időben azt vettem észre magamon, hogy egyre több kék holmim van. Amikor ránézek egy szép kék tárgyra, kezdem azt érezni, mint amit eddig a pasztell rózsaszínekkel kapcsolatban – gyönyörűnek látom őket. Mármint eddig is kedveltem ezt a színt, de mindig vannak különböző időszakaim. Lehet, hogy most jön a kék imádó időszakom. Pedig az örök kedvenc színem a zöld… ez mindig így volt, és szerintem így is lesz.

Szóval a legutóbbi kék vásárlásom egy fürdőruha volt. Mivel tavaly annyira bejött a Triangl márka Chloe Arizona Sunset bikinije (amihez ITT találtok manikűrt), idén is ehhez a márkához tértem vissza. Az új kollekció nem igazán tetszik, túl színes… még szoknom kell. És valószínűleg meg is fogom szokni, mert eleinte ez a bikini sem tetszett, most mégis ezt rendeltem meg.


I recognized I’m having more and more blue things. I started to love blue things just like I love pastel pink ones. I mean I’ve always liked this color, but I have these phases with colors… maybe it’s the start of my blue lover phase. But my all time favorite color is definietly green.

So my latest “blue shopping” was this bikini from Triangl. I love my Chloe Arizona Sunset bikini (which you can find a manicure with HERE) so much I wanted to stay loyal to the company. I don’t really like the new collection, it’s too colorful for me. But I guess I’ll get used to it soon, since I didn’t like this Penny Wanderlust at first either.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Lakkok / polishes: Crystal Nails 32, Essence Stamp me! white, Aden 188, Pet’la Plate Laces

Advertisements

3 thoughts on “Penny Wanderlust nails

  1. Gyönyörű! A bikini és a manikűr is! 🙂
    Én pont a te múltkori posztod miatt kezdtem el átböngészni az oldalt és beleszerettem egy-két fürdőruhába. Rendelni nem merek, élek a méretezéstől, attól, hogy elrontom és kicsi/nagy lesz. :/

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s