My new skort

Rendeltem egy gyönyörű szoknyanadrágot, és vele együtt a jó idő is megérkezett, így fel is tudtam venni. Sőt, egyből készítettünk róla Bogival egy “Wear that polish” posztot. Köszönöm Bogi a gyönyörű képeket!


I bought a lovely skort on the internet and it arrived the same time when the weather turned sunny and hot. I guess it’s obvious that we had to make a ‘Wear that polish‘ post with it immediately. Bogi helped me in the project this time, and she took beauuutiful pictures. Thank you! Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez! Kattints a képre a teljes mérethez! Ruhák / clothes: skort from Aliexpress, H&M bio cotton tee, H&M Conscious Collection heels, Balilla clutch, DIY NATO strap watch, Gemini Hungary & Bijou Brigitte necklaces Lakkok / polishes: OPI Alpine Snow, Moyra 65, Aden 188, Ciaté Candy Floss, piCture pOlish Tiffany Kattints a képre a teljes mérethez!

Advertisements

9 thoughts on “My new skort

  1. ❤ Csodás ez a szoknya, ez a manikűr is ámulatba ejtő lett! 🙂 Te magad is nagyon csinos vagy és a képek is szépek lettek! *_*

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s