Beautiful mess

Tegnap láttam a Humanicban egy táskát, ami elsőre nagyon megfogott, kézben tartva azonban mégsem volt tökéletes,így ott hagytam a boltban. Aztán csak nem tudtam kiverni a fejemből, mert volt benne valami különleges: a színe.

Olyan, mint egy aranyra festett fal, ami elkezdett kopni, és így lehet látni alatta az előző festékeket, amik az évek során egymásra kerültek. Nagyon-nagyon tetszik ez a szín (?), technika (?), vagy mi.

Érdekes módon, amikor hazaértem, éppen olyan színek hevertek ottfelejtve az íróasztalomon, amikkel pont el lehet készíteni egy ehhez a táskához hasonló manikűrt. Égi jel!

Persze mire elkezdtem megalkotni, kissé átalakult a fejemben a design, és csak most, mikor megkerestem a táska képét a bejegyzéshez, vettem észre, hogy nem egészen olyan, de nem bánom, mert nekem így is tetszik.


I saw a very unique clutch yesterday in Humanic. I loved the color, but it seemed strange in my hand, so I left it in the store. But I just couldn’t get it out of my head, there was something about this bag… its color!

It’s like a wall, which was painted gold, and then it got old, and started to peel off, so you can see all the old colors of the wall.

Strangely, when I got home, I found some of my polishes I used before on my desk, and I was like “Hey, they’d be just perfect to create a manicure inspired by that bag!” So I did.

Of course it changed a bit in my head by the time, and now, as I found this picture of the bag for this post, I see it’s not the same. But I still like it!

http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=133702321

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Dry brush technikát használtam az elkészítéséhez, és csak úgy poénból, megint csináltam egy kis gifet, ami esetleg segíthet a manikűr megalkotásában.

I used dry brush technique, and I made a gif again, just for fun. It might make easier to create this manicure.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Lakkok / polishes: OPI Alpine Snow & Push and Shove, Moyra 65, piCture pOlish Tiffany, Aden 188

Kattints a képre a teljes mérethez!

Advertisements

2 thoughts on “Beautiful mess

  1. Nagyon csinos lett a manikűröd, el is tudom képzelni, ahogyan a kezedben tartod a táskát ezzel a festéssel a körmeiden! 🙂

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s