Girly manicure – stamping challenge

Eheti nyomdázós témánk a “csajos”, ami azért volt nehéz, mert úgy érzem, az esetek 80%-ában elég csajosra sikerülnek a manikűrjeim, anélkül hogy akarnám. Most persze semmi sem jutott elsőre eszembe.

Kellett bele rózsaszín, és csillogás, ez vili. Aztán végigböngészve a lemezeimet, rájöttem, mi is lehetne csajosabb, mint a gyémántok?! Korábban is használtam már ezt a mintát, hiszen az előző nyereményjátékban ezt a lemezt lehetett megnyerni, de ezt gondoltam leginkább témához illőnek.

Hogy ne legyen olyan egyhangú a bejegyzés, készítettem néhány fotót az aktuális kedvenc dolgaimról: az új órámról – ezt gondolom nem kell magyarázni. A kis szívecskés gyűrűmről, amit Bogitól kaptam és annnnyira szép. És persze a Pink Sands gyertyámról, amelyben megtaláltam a tökéletes szoba-/lakásillatot, amit nyáron is képes vagyok elviselni, sőt szeretni. Nem csoda, hogy a nyereményjátékon egy ilyen Tartot is kisorsolok.


This weeks theme is simply ‘girly’, which was hard for me to create a manicure with, because I feel like 80% of my manicures are girly without even trying. Of course I had no idea what to do this time.

I tought I’ll go for something with pink and sparkles – obviously. Then I was looking through my plates and I knew: what could be more girly than diamonds? Nothing, for sure. Btw, I’ve used this pattern before, check it out here.

To make this post more interesting I took some photos of my current favorite things: my new watch. That’s pretty understandable, look at that beauty. And my new heart ring which I got from Bogi and which is sooo cute and delicate. And my Yankee Candle Pink Sands candle. I found the perfect room/apartment scent in this beauty, which I can tolerate even in summer. This is why I chose a Pink Sands Tart to win on my currently running giveaway.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Lakkok / polishes: Pet’la Plate 7Sins, Barry M Rosehip, BK 28, Catrice Have an Ice Day, Essence Stamp me! white, Zoya Cosmo on Miss Sporty Peel off base

Kattints a képre a teljes mérethez!

Advertisements

5 thoughts on “Girly manicure – stamping challenge

  1. Ha hiszed, ha nem, amikor megnyitottam a posztod és olvastam a bevetetőt pont erre a lemezre gondoltam és tádáám, ezzel alkottál. 🙂
    Csak pislogok, hogy milyen szép. Különleges is, hiszen az alap nagyon tetszik ezzel a csillogással és a gyémántok is vibrálnak a gyönyörű kék színtől. 🙂

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s