Summer – nail stamping challenge

Nyár. Hát, a jelenlegi időjárásból nem nagyon tudtam merítkezni, nem is sikerült valami fantáziadúsra ez a manikűr. Ellenben szívesen hordanám a tengerparton, de az még 3 hónap…

Szivacsos ombre után sose tudok rendesen körbetakarítani, pedig esküszöm, nagyon próbálkozom. De ez a hullám minta így mutat a legjobban. Korábban is csináltam már hasonlót, Instagramon láthattátok is. A “homok” alapvetően a Moyra lakknak köszönheti a textúráltságát, de egy kis arany csillogást még hiányoltam, és végül a Barry M Princess-szel pótoltam. Csak felvittem egy szivacsra és gyengéden ráütögettem a Closerre.


Summer. Well the weather is not really inspiring these days, so this manicure didn’t become too impressive. But I would definietly rock this on the beach, which I unfortunately have to wait three more months to do.

I just can’t properly clean up after making an ombre with sponge, believe me, I always try so hard! But this pattern looks best with omre. I’ve made a similar design before, you might have seen it on IG. The ‘sand’ is textured thanks to the Moyra nail polish, but I wanted some gold sparkling, which I added by gently dabbing some Barry M Princess on my nails with a sponge.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Lakkok / polishes: Moyra Closer, Adena 03, Aden 199, Golden Rose 38, Barry M Princess, Shells from eBay, Pet’la Plate Rising Sun

Kattints a képre a teljes mérethez!

Advertisements

3 thoughts on “Summer – nail stamping challenge

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s