After my plastic surgery

Múltkor, amikor a szürke virágos ruhát is lefotóztuk, csináltunk egy másik sorozatot is, amihez sajnos nem tudtam körmöket készíteni, idő és hely hiányában. A sorozat azonban nekem nagyon tetszik, így utólag kitaláltam, mivel viselném újból a szettet.

Most gondolom mindenki a címre kíváncsi… ez persze csak egy vicc, a bejegyzés azért kapta ezt a címet, mert a fotókon egészen máshogy nézek ki, mint a valóságban, ami annak köszönhető, hogy Bianka kontúrozta az arcomat.

Ja, és az sem véletlen, hogy végül az ILNP Lunája mellett döntöttem. A Mystery Boxom második lakkja az ILNP Nostalgia (H) volt, ami sajnos nem nyerte el a tetszésemet. Annyira reménykedtem, hogy egy varázslatos flakie lesz benne! Nagy szerencsére azonban már másnap érkezett rá egy csereajánlat Ritától, így lett enyém ez a gyönyörű lakk. Az első flakie-m! Egyébként a nyereményjátékon is egy ehhez hasonló csodához juthat hozzá egy szerencsés!

Luna gyönyörű. Elsősorban lila és kék, olyan hableányos… aztán néha-néha előtűnik benne egy kis rózsaszín, sőt, arany! Ah. Ez főleg az utolsó képen látszik, a hüvelykujjamon. Azt viszont nem tudtam eldönteni, lentről fölfelé, vagy fentről lefelé legyen vele az átmenet, így az egyik kezemen ilyen, a másikon olyan lett.

Last time, when we were shooting with my grey floral dress, we also took some pictures of another outfit, which I unfortunately couldn’t make a manicure with. But I really like these photos, so I made one now so I can share them with you.

I bet you’re curious about why this post got this title. Well, it’s just a joke, the post got this title because I look totally different on these pictures, because Bianka contured my face.

By the way I chose this ILNP shade because this was my second polish in my Nailland Mystery Box. Alright, not exactly this one… I got ILNP Nostalgia (H), which I didn’t like at all, but we bartered with Rita, and I’m sooo happy now, becasue I wanted a flakie polish so badly, and now I have one!

Luna is beautiful. It’s mainly purple and blue, so mermaidy. But sometimes you can also see some pink and gold in it… just wow. Just check out the last picture of my thumb. It’s funny, ut I couldn’t decide if the glitters should go up or down on my nails, so my nails are different on my left and right hand, just to try out both looks.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

És végül én, éppen mielőtt eldolgozták volna rajtam a kontúrokat… csak úgy.

Aaaand me, right before blending in the contours… just for fun.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Photos by Bognar Bogi Photo

Makeup by Bianka (Brush)

Dress from Nana’s

Lakkok / polishes: OPI Bubble bath, ILNP Luna

Kattints a képre a teljes mérethez!

Advertisements

4 thoughts on “After my plastic surgery

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s