Black marble

Úgy egy hete a WestEndben jártam, és ilyenkor egy valamirevaló lakkmániás nem mehet el csak úgy a Nailland pult mellett, szóval körülnéztem. Szokásos módon végigfutottam a méregdrága indie lakkokat, de furcsa módon már nem az az érzés fogott el, mint eddig… valahogy nem kellett semmi. Pedig egyre inkább kezdem élvezni a lakkokat önmagukban, mindenféle csicsa nélkül. Csak a színüket, az árnyalatukat… aztán végül mégse távoztam üres kézzel, elhoztam egy leértékelt Models Own Artistix-et. Abból is csak egy sima fehér, vékony vonalak rajzolására alkalmas “tollat”. Úgyis ki akartam próbálni régebben.

Nem mondom, hogy egyszerű kezelni… a kupakja olyan nehezen jön le, hogy egy óvatlan pillanatban egyszer valószínűleg az egészet ki fogom nyomni a tubusból. Ettől eltekintve viszont az első feladatra, amit kitaláltam számára, tökéletesen alkalmas volt.

Mint már korábban is említettem, nagyon bírom a márvány mintát. Mint sokan mások is. Sőt, volt már egy márványos manikűr a blogon, majd ezt továbbfejlesztve márványos telefontokokat is készítettem. Most azonban találtam egy képet, amit újra szerettem volna alkotni, mert sokkal egyszerűbb “technikának” tűnik, mint a vizes, amit én próbáltam.

Ez az a kép. Sajnos nem tudom, hol volt fent eredetileg, Instagramon és Pinteresen is belefutottam. Most pedig elkészítettem fekete alappal.

Ja, és már csak azért is aktuális, mert nemrég kaptam egy órát a Christian Pail Watchestól, ami első látásra szerelem volt, az óra lapja pedig fekete márvány minta. Ahhh.


So I went to the mall a week ago, and as a true nail polish maniac I couldn’t resist stopping by Nailland. I looked over the expensive indie polishes, but I just didn’t like anything enough to buy it… even if I recently started to like plain nail polishes more than stamped or free hand painted nails. Simply the colors and different shades. But of course I bought something  anyway, a Models Own Artistix Nail art pen in white. I wanted to try it before, and it was on sale so…

I don’t say it’s easy to use. It’s so hard to get the cap off, I’m afraid I’m gonna squeeze the whole thing out one day. Otherwise I like it.

As I said before, I love marble pattern. Like so many other people. I’ve made marble nails and marble iPhone cases before with a water marble technique. But now I found a picture of a cool marble manicure, which I don’t need to use water to create, so it seems easier.

This is the picture. I don’t know the sources, I saw it both on IG and Pinterest. And I recreated it with black background.

Oh, and it’s also very current since I just got my new watch from Christian Paul Watches with black marble background and it’s just awesome. Love at first sight.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Lakkok / polishes: Crystal Nails 32, Models Own Artistix Nail Art Pen in white

Kattints a képre a teljes mérethez!

Advertisements

2 thoughts on “Black marble

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s