Őszi bakancslista 2015

This post is only available in hungarian – sorry!:(

Tavaly is elég nagy sikert aratott ez a kis szösszenet, habár valódi posztot csak tavasszal készítettem köré. Pár napja azonban az a meglepetés ért, hogy valaki Instagramon egy direct message-ben kifejezetten kérte, hogy újból készítsek egy ilyen kis “teendők listáját”. Nagyon-nagyon jól esett!

Tavaly azért csináltam, hogy több kedvvel álljak neki az őszi feladatoknak és kevésbé legyek szomorú a nyár elmúlása miatt… hiszen az ősznek is megvan a maga szépsége!

A tavalyiakat, és ezt a képet is letölthetitek teljes méretben innen.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Egy kis magyarázat a pontokhoz:

 1. Én nagyon szeretek “kreatívkodni”, bár ez gondolom nektek is feltűnt. Pinterestről pedig nagyszerű ötleteket lehet gyűjteni. Anya amúgy is minden évszakban annak megfelelően díszíti ki a házat.
 2. Igen, IMÁDOM! Tulajdonképpen ez az egyetlen sorozat ami miatt tényleg be vagyok sózva, hogy végre érkezik az új évad.
 3. Mármint ezt nem praktikus szempontból értem. Persze hasznos is, de elképesztően stílusosan néz ki, ha ügyesen csinálja az ember. Például itt van ez a kép. Vagy ez. Ah! Kabátra kabát, pulcsira ing és fordítva… olyan jók!
 4. Én az az ember vagyok, aki egyszerűen nem szereti a kávét. Hiába eszem/iszem meg szinte mindent, ezt egyszerűen nem. Sem a kávés dolgokat. Szerencsére nem szoktam rá a koffeinre, az ízét pedig egyenesen rémesnek érzem, mert nem bírom a keserűt. Az agyonízesítetteket néha megkívánom, évi egy PSL pedig kötelező. (lol)
 5. Viszont a sütőtök bármilyen formában és mennyiségben jöhet!
 6. Természet, frissesség, csípős levegő, kutya, a szerelmem. KAJA.
 7. Vééégre újból lehet hordani őket! Elővehetem a szőrös Petrity clutchomat, a vastag kötésű pulcsikat, kockás sálakat… hmm.
 8. Almaszezon. Finom és egészséges.
 9. Ez biztosan megosztó dolog, akár csak az AHS, de én annnnyira szeretem a garbókat. Mondjuk én fázós vagyok, szóval nekem praktikus, de szerintem nagyon stílusosak is.
 10. Illatgyertyamániás vagyok, de mivel ez volt tavaly, gondoltam beleírom a parfümöt is. Sokan váltogatják őket az évszaknak megfelelően, nekem pedig épp aktuális az új illat vásárlás. Eddig egy totálisan gagyinak tűnő, olcsó parfüm illatáért rajongtam, de kivonták a forgalomból… ez az. Hadd ne írjam le, mi a márkája, olyan tré! De szinte eggyé váltunk ezzel az illattal. A másik parfümöm (mármint a másik amit használok is) szintén tök olcsó, de olyan kellemes. Friss, emellett nekem egy kicsit púderes. A Women’s Secretben vettem, amikor akciós volt. Csak rohadtul nem tartós, és még enyhén fogalmaztam. Szóval végre beruházok egy normális illatra, amellyel egyébként már több mint 5 és fél (!) éve kacérkodom. A Dsquared2 She Wood az. Isteni. először a férfi illatba szerettem bele, és ki is próbáltam a bőrömön, de nagyon maszkulin volt. Azért tetszik, mert a kedvenc illatomat idézi, egy az egyben: a friss mulcs illatát.
 11. Gondolom ezt nem kell magyarázni. Én már elővettem a MAC Cybert!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s