MBFWCE & Bob

Mivel ezen a héten szembesülök életem első zh-ival, így sajnos csak egy bemutatóra mertem elmenni múlt vasárnap a fashion week keretein belül.

A látottak alapján jól döntöttem, KataSzegedi szokásos módon éppen olyan kompozíciókkal állt elő, amelyek pont az én ízlésemnek felelnek meg.

Ki is választottam magamban egy gyönyörű ruhát: khaki (vicces, mert pont khakiben mentem én is, egyre jobban kedvelem ezt a színt, már egy ilyen körömlakkot is rendeltem – talán megint egy újabb korszakom van kibontakozóban), az anyagának csodás az esése, és a szabása az, ami igazán különlegessé teszi. Épp ahogyan én szeretem. Az elején látható X, hátul egy lógó keresztpántban végződik, és ez fogott meg rajta igazán. (Vagy hogy fogalmazzak érthetően… ezt látni kell, na!)


I’m having my first exams on the uni this week, so I spent only a couple of hours at the fashion week last sunday.

I watched the new collection of KataSzegedi, and it was awesome. I always feel like she creates so many clothes that are ‘my style’.

My favorite piece was this clear, minimalistic khaki dress. It’s funny because I wore a khaki dress too, guess it’s my new period of favorite colors. (I already ordered a camo nail polish…) The material of the dress is just beautiful, seems comfortable and elegant at the same time. Very simple yet very interesting. The X at the front comes from the back of the dress where it’s a hanging strap… ok, I cannot explain it even in my native language, so… sorry. Believe me, it’s gorgeous.

Ja, és időközben levágattam a hajamat! Pedig nagyon ragaszkodtam a loboncomhoz: kiskoromban fiús hajam volt és U-TÖ-Á-LÖ-TÖ-A-MÖ, a vágás előtt meg már a hátam közepéig ért… de már annyira untam, és olyan sok volt vele a baj. Most viszont egyszerűen imádom Bobot (haha), szerencsére Pasi is (többször is mondta már azóta, merengő tekintettel nézve engem, hogy “Olyan jó a hajad!”), és rengeteg pozitív visszajelzést kaptam. Többek közt épp a FW-en, Vivitől és Natitól. A levágott tincseket pedig oda szeretném ajándékozni, hogy paróka készülhessen belőlük rákos betegeknek. Elég morbid volt a szatyromban a saját hajammal hazamenni.

Szóval íme néhány kép az elmúlt pár nap eseményeiről: HAJ, lányok, kötelező fotófalas fotózkodás rémes fényekkel, és az általam viselt ruha. Ó, és a körmömre semmi extrát nem kentem fel, csak a kedvenc sheer nude Kiko lakkomat, amiről itt meséltem.


Oh, and I have a fresh new haircut! I was very fond of my long hair, because I had very short, boyish hair as a kid and I HATED it. But it was just too hard to handle and also boring. And I love my new bob cut, just like Boyfriend. (Sometimes he just stares at me and say: ‘I’m so glad you cut your hair, you look beautiful!’) I got a lot of compliments from my family, friends and schoolmates too, so I’m fully happy. And I’d like to give my locks to a hospital so they can make wigs for people battleing cancer. It was pretty funny but morbid to carry them home in a bag tho.

So here are some pictures from the last few days: hair in a bag, fw with the girls, the you-can-not-miss shooting at the FW banner, and my outfit of course. Oh, and I used a simple sheer nude polish on my nails, read more here.

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Kattints a képre a teljes mérethez!

Ruhák / clothes: chained jumpsuit from SWF Boutique, MANGO coat, Petrity clutch, Versace ring, mom’s Doxa watch

New hair by Norbi Kozma at Have Salon

Kattints a képre a teljes mérethez!

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s