Liquid matte lipsticks

Egy amnéziás pillanatomban rendeltem meg ezeket a folyékony matt rúzsokat is. Összesen hármat, de a harmadik (18-as számú) ezúttal nem került bele a bejegyzésbe, mert sem a színe, sem a fedése nem volt elég jó számomra. Ezzel a kettővel ellentétben.

A 18-ast azért rendeltem meg, mert egy Lime Crime Cashmere dupe-ot kerestem.   Ez sajna nem pont olyan, mert rózsaszínesebb, így túl natúrnak hat felkenve.

A 30-as azonban szerelem. Amikor először megláttam, hogy barna, kissé elbizonytalanodtam. De felkenve szerintem eszméletlen. Főleg erős tusvonallal és arany tónusú szemhéjpúderrel.

A 22-es is nagyon tetszik, de mivel sötétebb szín, már jóval nehezebb szépen felkenni, és az applikátora nem túl praktikus ehhez. Belőle már érdemes két réteget felvinni, a kettő között megvárva a teljes száradást.

Mivel mind mattra szárad, könnyű velük nagyobb, formásabb szájat rajzolni. Viszont a tartósságát illetően elég kettősek az érzéseim: valóban nehéz leszedni, de evés-ivás-beszéd esetén darabokban kezd lehámlani az ajkak belső felén, így nehéz kijavítani a kopott részeket.

Pozitívumok: gyönyörű és rengetegféle szín, olcsó (!!44!!négy4!!), mattra szárad

Negatívumok: sok ideig tart, mire megérkezik, darabokban kopik, így nehéz kijavítani napközben


I ordered these liquid matte lipsticks in a strange moment of mine, when I forgot I don’t buy stuff which is not 100% against animal testing. Anyway, I ordered 3 colors, but I only took photos of two, because the third (number 18) one is not good enough for me. But these two!

I ordered number 18 because I was looking for a Lime Crime Cashmere dupe. Unfortunately it’s too pinkish so it looks too natural on my lips.

Number 30 is my favorite! I was a bit surprised when I saw that it’s actually brown, but I like it. Especially with cat eyes and gold toned eyeshadow.

I also like number 22, but it’s harder to apply since it’s a darker color. Also the applicator is pretty bad… I prefer two coats of this too, but wait ’till it fully dries before applying the second one.

They all dry matte, so they’re perfect to draw bigger lips with a nice shape. It’s hard to remove them with make up remover, but it’s pretty easy to scratch them off in bigger pieces, so if you drink, eat or speak a lot, it can be worn off easily and it’s hard to correct.

Pros: a lot of beauiful colors to choose from, cheap (REALLY CHEAP), dries matte

Cons: takes a very long time to recieve, hard to correct the worn off parts

matte 026matte 021matte 029matte 023matte 038matte 039matte 032 2matte 047matte 050

Kattints a képre a teljes mérethez!

Advertisements

7 thoughts on “Liquid matte lipsticks

  1. amikor belinkelted a profilképedhez a rúzst, egyből rárepültem és megrendeltem hármat… de érdemes lett volna megvárnom a bejegyzésedet, mert konkrétan ezt a hármat sikerült kiszúrnom a sokból 😀
    mindenesetre köszi a tippeket! 🙂

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s