Plaid nails

Kicsit üzletiesre sikerült ez a legutóbb fotózott outfitem, de nem bánom. Néha ehhez is kedvem van. Illetve, amióta megvan ez a szürke nadrág, nem is annyira néha. Ez volt rajtam az előző WTP poszt képein ism de nem véletlenül: nem csak hogy imádom, ahogy kinéz, de kényelmes is.

Ősszel és télen egyébként mindig megjön a kedvem a kockás dolgokhoz, de a fotók születésekor még nem volt ilyen nyomdalemezem, ezért szabad kézzel készítettem el. Most viszont már van! Ugyanis képzeljétek, nyertem a Moyra sorsolásán, és a Fabric Texture nevű lemezt választottam. Nagyon rég szeretnék kötött és anyag mintás lemezt, és néhány plusz norvég minta sem árthat…


This outfit is a little bit like a business look, but I don’t mind, sometimes I love to wear outfits like this. And since I own these pants, this ‘sometimes’ is more like ‘often’. Yep, I wore them in the last WTP post too, because I LOVE THEM. They are so comfy and classy.

By the way, I love to wear plaid things in every autumn and winter, but when we took these photos I didn’t have any stamping plate with a plaid pattern. And now I do! I won a stamping package on a give away from Moyra, and I chose the Fabric Texture plate. I’ve always wanted a plate with knitted andfabric patterns, and it also have some norwegian patterns, which you can never have enough of!

IMG_5768IMG_5745IMG_5772IMG_5840IMG_5736IMG_5839IMG_5853IMG_5867IMG_5724

Photographer: Bognar Bogi

I’m wearing…
C&A coat, H&M shirt, second hand cashmere turtle neck sweater, Epiclogue pants, scarf from Aliexpress, Dorka Petrity bag, Zara boots, Daniel Wellington Grace London watch, Jolie & Deen Double Knot Cuff

On my nails…
Intensae Mantra  & Irreverent, Golden Rose Selective 04

Kattints a képre a teljes mérethez!

Advertisements

2 thoughts on “Plaid nails

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s