Snowy pines

Azt az elvet vallom, hogy ha már tél van, legyen hó. Ugyanis utálom a hideget és legszívesebben valami trópusi helyen laknék, de ha már hideg van, akkor igenis essen a hó; legyen fehér a táj, ropogjon a talaj a lábam alatt, jöjjenek a madarak az etetőbe. Így aztán hét elején én voltam a legboldogabb, hogy így januárban végre valódi havat látok. Kimentünk sétálni egy óriásit, a fényképezőgépet is vittem. Imádom a fenyveseket, és a közelünkben rengeteg fenyő van. Ezekből adódóan meg is jött az ihlet a következő bejegyzéshez.

Ezt az outfitet természetesen nem mínusz tíz fokban, az erdőben szoktam viselni, de a színei olyan jól passzolnak a fenyőkhöz.


I hate cold, but if it’s winter then let it snow! And finally it started to snow this week, so I grabbed my camera and we went on a huge walk in the forest near our house. I love it when the view is all white, the crunchy sound when you walk, and the birds in the birdhouse. It’s all so cozy. I also love pine forests and fortunately there are a lot of pines in our neighbourhood. This is what inspired this post.

Of course I’m not wearing this outfit in -10 degrees in the forest, but the colors are so lovely with the pines on my nails.

IMG_1012IMG_0973IMG_0998 2IMG_0994IMG_0968IMG_0955IMG_0938IMG_0966

És néhány kép az erdőből, meg a szajkók a kertünkben.

And some photos from the woods and the jays in our garden.

IMG_0500 2IMG_0662 copyIMG_0492 2IMG_0618 2IMG_0549 2

Ja, és karácsonyra rendeltem Vacaknak meg Pasiék kutyájának egy-egy karácsonyi, világtós nyakörvet. Nagyon jó minőségűek, és nagyon hasznosak is, mivel télen hamar lemegy a nap. INNEN rendeltem őket.

Oh, and I ordered two festive lighting dog collars for Vacak and Boyfriend’s dog for Christmas. They are very high quality and so useful in winter when the sun goes down really early. You can find them HERE.

IMG_0711

I’m wearing…
Tras coat, H&M turtle neck sweater, Epiclogue skirt, Vagabond boots, Picard bag, Dyrberg/Kern watch, Zero UV sunnies

On my nails…
Kiko 209, ILNP Lake of the Pines, Golden Rose Selective 04

img_1280

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s