Futuristic

Nemrég kaptam egy baromi jó pulcsit a Zafultól, és azóta szinte le sem lehetett rólam rángatni. Egyrészt jó meleg, ami nálam nagy előny, másrészt annyira jól néz ki!

Két apró hibája van, aminek nem örültem annyira: az első, hogy nem hófehér, hanem törtfehér, ami amúgy nem baj, csak nem erre számítottam. A második elég vicces, ugyanis Acne Studios címke van benne… én nem is tudtam, hogy ennek a fazonnak az eredetije AS dizájn, ezért szerintem teljesen felesleges egyilyet belevarrni, hiszen világos, hogy enélkül is eladható. De mindegy, kívülről nem látszik.

A többi ruháról csak annyit mondanék, hogy a szoknya a papámtól van, aki bőrdíszműves, és mindig gondol rám, ha talál valami ilyesmi szépséget, és sajnálná kidobni, mivel 100% bőr. A cipőt ősszel kaptam Pasitól, azóta is imádom, és lesz még vele outfit, az tuti. És ha jól megnézitek a hátsó lakk betét pont megy a táskám lakk clutch-ához. Odavagyok az ilyen apró részletekért. A szemüveget a ZeroUV-tól kaptam, és meg kell mondjam, ha olcsó, de jó minőségű napszemüveget keres valaki, ami mégis kicsit különlegesebb, mint a boltban kaphatók, akkor ezt a márkát csak ajánlani tudom.

A köröm most teljesen minimalista. Olyat akartam csinálni amilyet még sose láttam, és szerintem nagyon érdekes az összhatás.


 

Ever since I got this sweater from Zaful I just don’t want to take it off. It’s so warm and I love how it looks!

It has two small mistakes: first, it’s off white, not snow white. I mean it’s ok, it’s just not what I expected. And second, it has a fake Acne Studios label inside… to be honest, I didn’t even know this design is originally AS, so I think it would be totally fine without the fake tag. But anyway, it’s not visible while it is worn.

About the rest of the clothes; The skirt is from my grandpa who’s a leather smith. It’s 100% leather and someone almost threw it out! I got the shoes from BF in autumn, and I love them, I’m sure there will be more posts with them. It’s patent insertion matches with my bag’s clutch part. I love small details like this. The sunnies are from ZeroUV. If you’re looking for an affordable yet good quality brand, I can totally recommend this one.

The nails are simple and minimalist. I wanted to create something new, which I’ve never seen before.

blog1blog2blog3blog4blog10blog8blog6blog7blog5blog9

I’m wearing…
Zaful sweater, vintage leather skirt, New Balance shoes, ZeroUV sunnies, Dorka Petrity Aliisa bag, MAC Cyber

On my nails…
Golden Rose Selective 04

PHOTOS: Bogi Bognar

img_1280 

Advertisements

3 thoughts on “Futuristic

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s