Acne

És máris egy újabb outfites bejegyzéssel jelentkezem, ami amúgy elég spontán keletkezett, de nekem nagyon tetszik.

Amikor az előző posztot (Futuristic) tervezgettem még fogalmam sem volt róla, hogy néhány nap múlva egy eredeti Acne Studios pulóvert tarthatok majd a kezemben. De így lett. Ez a jó az évfordulókban. És olyan jóóó! Azért jó high-end márkától rendelni, mert ők aztán tudják, hogyan kényeztessék a vásárlóikat. Logós doboz, logós szatyor, köszönőkártya, külön ízléssesen becsomagolva a számla… szóval értitek.

Az Ugg csizmámról még szót sem ejtettünk! Ez pedig a karácsonyi ajándékom volt. Én egyértelműen team Ugg vagyok; meleg, kényelmes, és igen, nekem tetszik, ahogy kinéz. Ezen a napon pedig nagyon is szükségünk volt a meleg és kényelmes dolgokra, mert majd’ megfagytunk, olyan hideg volt. A képeken látszik, hogy szép napos idő volt, de ez ne tévesszen meg senkit.

És hát milyen körmöket csinálhattam volna, ha nem Acne Studios színűeket?! Nem volt kedvem igazi nail arthoz, de a hüvelykujjamra felírtam, hogy “Acne Studios”. Csak úgy, poénból.


 

And here’s another outfit post. This photoshoot was quite spontaneous, but I love how it turned out.

When I was planning the latest post (Futuristic) I had no idea that in a few days I’ll hold a real Acne Studios sweater in my hands. But yeah, this happened! This is why I love anniversaries. An I love it sooo much. The best part of buying anything from a high-end brand is the packaging. A box with their logo, a paper bag, a thank you card, invoice in an another envelope, an you know, all these stuff.  They know how to spoil their customers.

Oh, and my Uggs! I got these for Christmas. And yes, I’m definitely team Ugg. They’re warm and comfortable, and yes, I love how they look. I really do. It looks like it was a nice sunny day in the pictures but actually it was freakin’ cold, so the boots were actually useful.

I wasn’t in the mood for a real nail art, so I simply painted my nails with an ‘Acne color’ and wrote ‘Acne Studios’ on my thumb, just for fun.

IMG_1158.jpg

IMG_0521IMG_0604IMG_0546IMG_0613IMG_0524IMG_0614IMG_0544IMG_0619IMG_0575IMG_0624IMG_0495

I’m wearing…

Zara faux fur scarf, vintage coat, New Yorker dress, Acne Studios sweatshirt, thermo stockings from Aldi, Ugg boots, ZeroUV sunnies, vintage bag

On my nails…

Essie Cutie pie, Golden Rose Selective 04

Photographer: Bognár Bogi

img_1280

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s