My watch collection part III

MVMT

Név/típus: Gold pearl leather
Honnan jutottam hozzá? A cégtől kaptam.
Mióta van meg? 2015. november

Ő az egyik favorit nálam. Nagyon gyorsan postázták, és szuper gyorsan ide is ért. Én pedig meglepődtem, mennyire jó a minősége és milyen szép élőben. A képek egyszerűen nem adják vissza, élőben milyen különleges. Olyan natúr és pasztell egyszerre. Elegáns, de nem túl sok. Nagyon-nagyon szeretem.

A csomagolás: jó, attól nem ájultam el. Egyértelműen inkább praktikus funkciót tölt be, mintsem esztétikait, és nem harmonizál az óra finom eleganciájával, de miután kicipzároztam és megláttam, mit rejt, már nem is érdekelt…

Hogy szuperál? Hibátlanul működik. És gyönyörű. Nem úgy néz ki, mint aminek egyhamar baja lesz. Vastagabb a ház, mint pl. a DW-oké, és még így is extra nőies tud lenni.

Összességében, ha ajánlanom kéne egy márkát valakinek, aki valami újat, különlegeset keres, akkor erre bátran felhívnám a figyelmét.

IMG_1517IMG_1516IMG_1518IMG_1523Photo 23-11-15 14 22 30

Shore Projects

Név/típus: Falmouth with Tan Suede Leather strap
Honnan jutottam hozzá? A cégtől kaptam.
Mióta van meg? 2016. január

És jöjjön is rögtön a második kedvencem. Itt is nagy szerepet jétszik az, hogy 2 azaz KETTŐ nap alatt volt itt. (18-án írtam meg, hogy melyiket szeretném, és 20-án már a kezemben volt. Ez szinte nincs is kettő…) És huh. Régi vágyam volt egy barna-fekete óra, és azt hiszem, jobbat nem is választhattam volna.

A csomagolás: ez aztán extra! A képeken is láthatjátok majd, de azért leírom: az egész egy vászon szatyorban jött. Bár nem hordok ilyet, azért jól néz ki, starndra pl. épp megfelelő lesz. Abban volt a szépséges printelt papírdoboz, egy part képével, ami a cég nevére utal. Benne direkt ehhez kialakított rekeszben az óra. A szíj egy kis vászon tasakban és dobozban, használati utasítással, a szíjcseréhez való kis szerszám a jobb oldalon. Jótállás a bal felső sarokban. És néhány szórólap és matrica is volt hozzá.

Hogy szuperál? Nem rég van meg, de nagyon-nagyon jó minőségűnek tűnt, már az első pillanattól. A szíj anyaga is, az óra maga is. Nem hiszem, hogy bármi baja lesz a közeljövőben.

Tehát ez a másik márka, amit nyugodt szívvel ajánlanék bárkinek, aki szereti a szép és különleges darabokat. Külön figyelemre méltó, hogy mennyire variálhatóak az órák, és hogy születésnapi programjuk is van!

IMG_1527IMG_1525IMG_1530IMG_1534IMG_1538

Wölsch

Név/típus: Versa 40 – Rose gold
Honnan jutottam hozzá? A cégtől kaptam.
Mióta van meg? 2016. január

Ő az egyik, akit direkt úgy rendeltem, hogy tudtam, nem a sajátom lesz. Nem mintha nem tetszene, de most úgy érzem, megvan minden alapdarab az óragyűjteményemben, ezzel pedig a fotósom, Bogi munkáját szerettem volna meghálálni. Náluk az órákhoz alapból jár plusz egy szíj, ami nekem nagyon szimpatikus. Bogi az Olive-ot választotta. Sajnos a vajszínű kissé könnyen megtörik, de ez a bőrszíjaknál gyakori probléma. A minőségre itt sem lehet kifogásunk: a mutatók, a logó, minden szépen kivitelezett rajta. Csak azért nem lett a szerelmem, mert már volt egy basic rose gold órám.

A csomagolás: szép, mágneses doboz, benne műanyag kártya pár információval. Az ajándék szíj és a kicseréléséhez szükséges szerszám egy kis zsebben.

Hogy szuperál? Erről Bogit kell megkérdeznem. Eddig nem jött rá panasz.

 

IMG_1542.jpgIMG_1544IMG_1546IMG_1547

Hamarosan jön a következő rész.

img_1280

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s