Le petit photo shoot

Múlthéten elmentünk Vivivel a Le Petit Bistrot-ba, hogy valami finomság mellett lefotózzuk a Nana’s új kollekciójának néhány csodás darabját. A hely elképesztően cuki, mi Pasival már itt költöttük el az évfordulós vacsinkat is, így tudtam, hogy nem lehet vele mellélőni. Az ételek és az italok is isteniek, de mégis a hely miliője az, ami igazán elvarázsol. Egy rövid időre Párizsba repít és még a legzordabb időben is romantikus hangulatba hoz, jókedvre derít.

Nati tavaszi-nyári kollekciójában odavagyok a szabásokért. A ruhák egyszerűek és mégis különlegesek, az anyaguk pedig fantasztikus. Az én kedvencem ez a nude ruhácska, amihez van egy megkötő is, így sokféleképpen variálható – én most újból a hátsó masni mellett döntöttem.

Mivel a színe semleges, így nagyon jól párosítható szinte bármivel. Ezúttal valami sportoshoz volt kedvem, az új Meyba cipőm pedig éppen passzol hozzá! Sőt, a körmeimet is ennek a mintája ihlette.

Remélem nem bánjátok, ha ezúttal a sminkemről is szót ejtek. Kezdek tényleg belejönni a sminkelésbe, most e téren is megszállt az ihlet a cipő illetve a ruha (és az óra) színei miatt, és imádom, ahogy végül sikerült. A szememen felül nude színeket használtam, alul pedig kéket. Emellé  cicaszemeket húztam tussal (ez mostanában a mindennapi rutinom) és a Lime Crime Cashmere folyékony matt rúzsát használtam.

Akármilyen egyszerű is (vagy éppen ezért?), imádtam viselni ezt a szettet, és biztosan fogom is még. Annyira harmonikusnak érzem benne a színeket és a formákat, hogy öröm hordani.


 

We visited Le Petit Bistrot last week with Vivi to photograph some lovely pieces of the newest Nana’s collection. We spent our anniversary dinner here with Boyfriend so I thought it’d be perfect for a photo shoot. The food is delicious but the best is the atmosphere of the place. It’s so romantic, exactly like in Paris.

I just love the dress cuts in Nati’s S/S collection. The dresses are simple yet unique, and the fabrics are so good. My favourite is this nude one with the tie which makes it versatile. This time I decided to make a back bow again.

Since it’s color is pretty neutral it can be paired with a lot of things. I wanted something sporty so I decided to wear my new Melba sneakers. My nails are also inspired by the pattern of the shoes.

I hope you don’t mine if I talk about my makeup a little bit. I’m getting better and better, and I love how it turned out this time. The colors of the dress, the shoes and the watch inspired me to use nude colors on the upper lid and blue under my eyes. Cat eyes are my everyday go-to thing nowadays. Lime Crime’s Cashmere is just the cherry on top – it perfectly matches with the dress.

I don’t care how simple this look is, I love it and I’ll definitely rock it in the future again. The colors and shapes are so harmonic it’s a pleasure to wear.

IMG_0258 2IMG_0196 2.jpgIMG_0319 2IMG_0171 2IMG_0269 2IMG_0184 2IMG_0156 2IMG_0156 3IMG_0324 2IMG_0143 2IMG_0144 2IMG_0162 2IMG_0150 2IMG_0197 2IMG_0154 2IMG_0165 2IMG_0406IMG_0419

I’m wearing…
Nana’s dress, Meyba sneakers, MVMT watch

On my nails…
Kiko 209, Golden Rose 103, Douglas Blue Starfish

img_1280

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s