Something sexy

Néhány hete találtam magamnak az Árkádban lévő Yamamay üzletben egy olyan fehérneműt, amit egyszerűen imádok, és még egy outfitbe is látványosan beépíthető. Ez a csipkés nyak ugyanis egy gyönyörűséges bodyhoz tartozik. Tökéletes darab olyan kismellű lányoknak, mint amilyen én is vagyok: szexi, de nem mutat sokat és nagyon-nagyon különleges. A háta teljesen nyitott, csak egy keresztpánt van rajta középtájt. Az alapja egy testszínű, áttetsző anyag, olyan, mint ami középen is látszik. Sokat gondolkodtam rajta, mivel, hogyan vegyem fel, aztán rájöttem, hogy kábé bármivel jól mutat.

Úgy gondoltam, a teljesen fekete outfit – ami kicsit szokatlan tőlem – most tökéletes döntés mellé, finom arany kiegészítőkkel.

Sajnos a fotózás közben elkapott minket egy kisebb zuhé, az ég teljesen beborult, így a sminkemről nem tudtunk értékelhető képet csinálni, pedig megint valami extrával készültem: ombre szájat alkottam magamnak. Kívül sötétbordó, belül élénk piros volt.

A körmeim a csipke részletre reflektálnak, szerintem nagyno elegáns viselet.


 

I found a beautiful piece of lingerie for myself a few weeks ago in Yamamay. The lace detail belongs to a backless lace body which is perfect for flat chested women like me. Sexy but doesn’t show too much skin at the front. And very unique! The lace is sewn onto a skin coloured see-through mesh as you can see in the front.

I spent a lot of time thinking about how I should wear it, then I realised it looks good with almost anything. I thought it’d look very sexy with a full black outfit and some gold accessories.

Unfortunately the rain started to pour in the middle of our photo shooting so we couldn’t really capture my makeup, but I loved it. I created ombre lips for this outfit, it goes from deep wine red to bright red.

My nails are made with a lace stamping plate to match with the body.

IMG_3007IMG_2989IMG_2922IMG_2966IMG_2985

IMG_3003IMG_2896IMG_2981IMG_2979IMG_2876IMG_2986IMG_2885IMG_3052IMG_2992

I’m wearing…
Yamamay lace body, wrap shirt from Aliexpress, H&M pants, Zara lace-up shoes

On my nails…
Kiko 209, Essence Stamp me! black

img_1280

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s