Masculine

A körmeimet megint szabadságra küldtem… most a japán manikűr az, ami díszíti őket a következő pár hétben. Félek, valami hiány okozza az állapotuk romlását, úgyhogy a héten megyek vérvételre is.

Épp a fotózás előtti napokban érkezett el ez a meleg, szinte már nyári idő, ami az utóbbi időkben boldogított bennünket. Engem legalábbis biztosan. Nem volt kedvem mást felvenni, mint egy kényelmes, lenge inget csőfarmerrel és néhány visszafogott kiegészítővel. Imádom, hogy ilyen kissé férfias benyomást kelt. És hogy mi a legjobb az egészben? A ruháim fele 2000 forint alatt volt.

Van egy bolt, amit általában csak leértékeléskor látogatok meg, de akkor mindig. Náluk TÉNYLEG leárazzák a dolgokat, és valódi kincsekre lehet bukkanni ilyenkor. Ez a New Yorker. És főleg a nálunk, Érden lévő boltjuk. A legjobb dolgok mindig megmaradnak. Szóval az inget és a kabátot egy hete vettem 1790 forintért/db. A holografikus-ezüst clutchot pedig 2 éve, ha jól emlékszem, ugyanennyiért.


 

My nails are having a break again. All I’m gonna wear on my nails in the next few weeks is a japanese manicure. I’m afraid they’re weak because I have vitamin or nutritional deficiencies so I’ll make a blood test this week.

The last few days were so hot and I loved it so much. I didn’t want to wear anything else but this comfortable, loose shirt with skinny jeans and some delicate accessories. I love that it looks so masculine. And the best part? Half of my clothes were under 10$.

There’s a shop I visit only when there’s a sale. Because when they have a sale, their products are cheap. Really cheap. Not like at all the other shops. This time you can find the real bargains. This shop is New Yorker. I bought the shirt and the coat a week ago both for about 6$. The holographic clutch is 2 years old but as I remember it was also 6$.

IMG_1620 2 copyIMG_1356 2IMG_1537 2IMG_1350 2IMG_1507 2IMG_1542 33IMG_1368 2IMG_1597 21IMG_1484 2IMG_1502 2IMG_1386 22

Photos by Bogi Bognar

Shirt, holo clutch and coat from New Yorker, skinny jeans from H&M, shoes from CinCinAmica, Daniel Wellington Dapper watch, Audaviv bangle, ZeroUV glasses, Solan de Cabras water from vizplaza.hu

img_1280

Advertisements

6 thoughts on “Masculine

 1. Kedves Hédi!
  Ne haragudj, hogy itt írok, régen olvastam 1-2 írásodat. Most azért jöttem vissza, mert kíváncsi lennék, hogy miért követsz be embereke instagramon, majd miért követed ki őket egy nap múlva. Ez csak azért tűnt fel, mert volt szerencséd engem is bekövetni és megnéztem akkor a profilod és úgy emlékszem több, mint 800 profilt követtél, majd másnap (vagy harmadnap) újra megnéztem a profilod valamiért és akkor láttam, hogy nem követsz és már csak 400 valamennyi profilt követsz.
  Én amúgy pont ezt https://lustforluster.com/2015/12/02/things-i-see-on-instagram/ a cikkedet olvastam és ezt kiegészíteném azzal, ahogyan te is használod ezt a közösségi oldalt, szerintem ez éppolyan idegesítő, mint azok, amiket te összegyűjtöttél.
  Remélem nem veszed sértésnek ezt, érdekelne, hogy mit gondolsz.
  Andrea

  Like

  1. Nagyon unok már okoskodó, kritizáló emberekkel hadakozni, de természetesen neked is szíves örömest válaszolok.
   Kedves Andrea!
   Gondolom feltűnt, hogy az Instagram egyre növekvő közösségi média platform, több millió felhasználóval, másodpercenként frissülő tartalommal. Mivel lassan kezelhetetlenné válik a felhasználók mennyisége (amit a fejlesztők is észrevettek, ezért “fenyeget” az új algoritmus), igen nehéz figyelemhez jutni, még minőségi tartalommal is. Mivel nem tartom túl értelmesnek a követők megvásárlását, ezért szimplán bekövetek embereket, hogy észrevegyenek. Ha ez téged mélységesen felháborít vagy felidegesít, nyugodtan tilts le.

   Like

   1. Ja, és hozzá kell tennem, hogy az Instagram egy igen fontos alappilére jelenleg a jó marketingnek, így jobb híján be merem vállalni azt a kockázatot, ami ezzel jár.

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s