Stripes & red

A mai napot egy randevúval kezdtük Pasival, ellátogattunk az À la Maisonba, és villás reggeliztünk. Legjobban a Benedict tojás izgatta a fantáziámat, mert eddig csak a sajátomat kóstoltam. Nagyon finom volt, bár a hollandi mártást én kicsit ízesebben szeretem.

Na, de át az outfitre. Az ilyen rohangálós napokon szeretek olyat felvenni, ami letisztult, és csak egy apró csavar van benne. Kényelmes, de nem túl “otthoni”. A mom jeans és a csíkos póló, főleg Superstarral már szinte klasszikus, akárcsak a csíkos-piros párosítás. Az új órám szíja elég megfoghatatlan piros, nem az a tipikus Lego-élénk, de ez a MAC rúzs éppen illik hozzá, szerencsére.

A körmeim továbbra is szabadságon. 😦


We started the day with a date, a quick brunch at À la Maison. I was so excited about trying eggs Benedict because I’ve only tried it when I cooked my own. It was great actually, although I like hollandaise sauce spicier, tastier.

But let’s talk about the outfit. As you may know I’m all about comfy outfits on a busy day. Mom jeans, a striped tee and a Superstar is a classic combination these days, just like stripes with some red. The color of the strap of my new watch is pretty interesting, not like the typical vivid Lego-red. But I found this old MAC lipstick of mine with matches perfectly.

My nails are still on a break. 😦

Photo 19-04-16 12 03 05Photo 19-04-16 12 13 21IMG_3455IMG_3463www.GIFCreator.me_WcfC4tIMG_3492IMG_3568IMG_3501IMG_3510IMG_3539IMG_3525IMG_3545IMG_3554IMG_3571

I’m wearing…

Striped tee from Aliexpress, mom jeans from H&M, Tom Carter watch, Adidas Superstar, Parfois Bag, ZeroUV sunnies, MAC La vie en rouge, Els & Nel notebook from Uptostyle, Vogue Italy 2015 August

img_1280

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s