Spring walk

Annyira nincs időm új bejegyzésekhez fotózni, hogy az csak na. Ezért arra gondoltam, hogy ezúttal csak kiszaladunk itt a környéken, és mielőtt nekilódulnánk a szokásos kutyasétáltatós, stresszlevezetős, végreegyüttlevős, legalábbaezalattazegyóraalattnemtanulós sétánknak, gyorsan kattintunk párat. Ebből kifolyólag ezúttal a vendégmodell nem más, mint Sára, pasik lökött, elvileg magyar vizsla-spániel, gyakorlatilag inkább vizsla-írszetter keveréke.

Ez a szett nálam a tökéletes rohangálós, sőt, a héten egyszer már volt is rajtam, majdnem ugyanígy, mindössze akkor  fehér Converse-emmel kombináltam. A blúz vadiúj, aki követ Snapchaten már láthatta is, ellenben a gatya turkálós, a cipő pedig kínais, és mindkettő már legalább 5-6 éve van a birtokomban. A táskát tavaly vettem a Petrity pop-upon, és alig vártam, hogy újra kitavaszodjon, és aktuális legyen a drapp színe és a szalmatáskára hajazó mintája.

Amiről még külön szeretnék szót ejteni, bár már a Facebook oldalon is megtettem, az a karkötő. Igen, az a blog neve beleírva, én választottam. A Spell on Me oldalán te is készíthetsz ilyet, szinte bármilyen felirattal. Nekem elképszetően tetszik, a kivitelezés is gyönyörű, és szuper emlék lesz még ez egyszer az életem ezen szakaszáról.

A körmömre pontozóval készítettem kis cuki százszorszép mintákat, mert a blúz bennem ilyen hangulatot kelt.


I really don’t have the time to take photos for posts, so this time I decided to take a few before our usual walk with Sára, Boyfriend’s silly dog. This means we have a guest model in this post! Her old owner told us she was a hungarian vizsla-spaniel mix, but we think she looks more like a vizsla-irish setter mix.

So this outfit is the perfect everyday look for me in spring. The blouse is brand new, but the jeans are second hand, the shoes are from a chinese shop and they’re both at least 5-6 years old. The bag is from the Petrify pop up sale from last year, and I couldn’t wait for spring so I can wear it again since its color and pattern is not winterish at all in my opinion.

I wanted to talk about this bracelet too, although I’ve already did on the blog’s Facebook page So yes, that is the blog’s name on it, and I think it’s super cool. I customised it myself, and you can do it too on Spell on Me’s site. This jewellery will be a perfect memory from this period of my life.

Aaand I painted some daisies with a dotting tool on my nails, because that’s what my new blouse reminded me of.

IMG_4694 3IMG_4784 3IMG_4742 3IMG_4838 3IMG_4787 3IMG_4801 3IMG_4737 3IMG_4809 3IMG_4783 3IMG_4879 5IMG_4795 3IMG_4862 4IMG_4804 2

I’m wearing…

H&M coat, Chicwish blouse, vintage jeans, sailor shoes from a chinese shop, Petrity bag, customised bracelet from Spell on Me, Mockberg watch, sunglasses from ZeroUV

On my nails…

Kiko 209, Golden Rose Selective 04, Adena 51

img_5400

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s