Urban nature with Bellabeat

A mai bejegyzés főszereplője egy különleges ékszer, a Leaf a Bellabeattől. Kifejezetten nőknek fejlesztették ki, hogy segítsen megőrizni az egészségünket. Folyamatosan nyomonköveti a napi lépésszámunkat, aktivitásunkat, hogy mennyit aludtunk, menstruációs ciklusunk is betáplálható az applikációba, valamint meditációs tréning is jár hozzá. Tegnap például beállítottam, hogy “szóljon rám”, azaz rezegjen, ha több, mint egy órája nem mozogtam. El is kezdett rezegni a moziban, de szerencsére nagyon diszkrét, így csak én hallottam, éreztem.

A Leaf háromféleképpen viselhető (legalább). Jár hozzá egy ezüst színű nyaklánc, egy bőr karkötő, és fel is lehet csíptetni a ruhára, mindenféle kiegészítő nélkül.

Valami olyan szettet akartam választani hozzá, ami illik egy ilyen okos kütyühöz, melyet modern nőknek terveztek, de a természet is megjelenik benne, mint ahogy az ékszer maga is levél alakú. Emellett azt is figyelembe vettem a ruhák kiválasztásakor, hogy mindhárom viselési módot meg tudjam jeleníteni pár kép erejéig.

Ha többet szeretnétek megtudni a Leafről, akkor látogassátok meg a http://www.bellabeat.com oldalt!


 

The spotlight in today’s post is on a very special jewellery, the Leaf by Bellabeat. It was designed for women to keep us healthy. It tracks your activity, the steps and distance you’ve taken the day, your sleeping, and you can also use its app to track your period. For example yesterday I set it to warn me if I rest for more than an hour so it started vibrating at the cinema. But it was totally OK, since it’s very discreet no one else noticed.

You can wear it at least three ways. It comes with a necklace, a leather bracelet and you can also clip it on your clothes by itself.

I wanted to choose an outfit to match with the lifestyle of a busy women, a little bit sporty and is also inspired by nature, since the Leaf itself is… well, a leaf. I wanted to show you the three ways you can wear it as well.

If you’d like to learn more about the Leaf visit http://www.bellabeat.com.

IMG_5842IMG_5897IMG_5888IMG_5901IMG_5899IMG_5876www.GIFCreator.me_RmFYjhIMG_6042IMG_5911IMG_6014

I’m wearing…
The Leaf by Bellabeat, Forever 21 top, Bershka pants, H&M lace bralette, Deichmann boots, Furla bag, The Horse watch

img_5400

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s