Socks & slides

Sosem kedveltem igazán a mintás pólókat, és lám, most mégis van egy-két darab a szekrényemben, amit imádok. Az egyik ez. Annyira viccesen hipszter mintája van, és olyan jó a színvilága és a szabása, hogy ez lett a kedvenc “Mit is kapjak fel gyorsan? Hát ezt!” darabom. A szoknya is ebbe a kategóriába tartozik: kényelmes, szürke, letisztult. Imádom.

Az új táskámra a Zara leértékelésén csaptam le, és nem bántam meg. 12 euro volt, és méretben is és színben is tökéletes. A körmömön H&M-és matrica van, és igazán pozitívan csalódtam benne, egyszerű volt kezelni, gyorsan kész voltam vele, és még az én ívelt körmeimen is egészen tökéletes lett a végeredmény. Legközelebb is befizetek egyre, ha lesz minta, ami megtetszik.

Az, ami ezt a bejegyzést izgalmassá teszi, gondolom azonnal felűnt mindenkinek: igen, papucs zoknival. Szerintem király! Főleg, ha Adidas. És szerintetek? Kinél verte ki a biztosítékot?


 

I’ve never really liked printed tees, but now I have a few in my closet which I really really like. This is one of them. It has this funny hipster print and I love its colors and material. This is my favourite go-to T-shirt on comfy days. The same for the skirt: grey, comfy, minimalistic. Love it.

I bought this new bag on the sales in Zara, and it was such a bargain for 12 euros. It matches with a lot of outfiits and its size is perfect. The nail wraps are from H&M and I actually really like them. It was quick and easy to apply them and they look quite cool even on my curved nails. I think I’ll get another one next time.

And I guess you’ve noticed the essence of today’s post, which makes the whole outfit special. Yep, I’m wearing socks and slides. And I love it. 

www.GIFCreator.me_axjo1vIMG_1088IMG_1137IMG_1131IMG_1108IMG_1104IMG_1101IMG_1071

I’m wearing…
Tech Plants tee by Inu Inu, Bershka skirt, Zara bag, Adidas socks & Adilettes, The Fifth watch

Advertisements

3 thoughts on “Socks & slides

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s