Festival week – day 2

Második nap. Most kicsit szexibbre vettem a figurát (értsd mérsékelten fesztiválkurvásra). Ez a top nekem baromira tetszik, és habár nem vagyok se vallásos, sem kifejezetten babonás, azt vettem észre, hogy egyre több Fatima kezés holmim van. Egyszerűen szép ez a minta. A felsőt remekül kiegészíti szerintem a top/melltartó és a testlánc. De a rövidnaci és a magassarkú csizma az, ami igazán dögössé teszi a szettet, ugyanis a kettő együtt akkora lábakat csinál, hogy még én is magasnak tűnök bennük. Fesztiválon kívül nem biztos, hogy felvenném a gatyót, ott azonban tökéletes, még csak nem is feltűnő. Az azonban már kétséges, hogy a valóságban is le tudnék nyomni egy egész éjszakát magassarkú csizmában, de van aki simán képes rá. Én pedig nagyon irigylem.

És még valami; A héten kaptam egy Kub2Go-t a Touchlandtől. Nem volt kritérium, hogy bejegyzésben is beszéljek róla, de mégis ejtek róla pár kósza szót, mert csak most jöttem rá, mennyire hasznos dolog is egy fesztiválon. Fújós, nem ragad, az enyém levendula illatú, és egyedivé is lehet tenni: az enyémen a blog logója van.


 

Second day. This time I put on something sexier (aka slightly festivalwhorey). I just love this top, and even though I’m not religious not even very superstitious, I love all things with Fatima’s hand pattern. It’s just beautiful. The top looks so cool with the bralette and the body chain. But the sexiest part in the outfit are the shorts with the high heeled boots. It makes so long legs that even I look tall. I’m not sure I’d wear these shorts outside of a festival, but they’re perfect here. Actually, I’m not sure I could wear these boots all night long, but you know, some girls can. And I’m so jealous of them.

And one more thing. I got this Kub2Go from Touchland a few days ago, and even though I didn’t have to talk about it in a post, I do. Because I just noticed how useful it can be on a festival. It’s a spray, not sticky, mine smells like lavender and you can personalise is: I got the blog’s logo on mine.

IMG_1741IMG_1762IMG_1764IMG_1765IMG_1746IMG_1790IMG_1758IMG_1753IMG_1783IMG_1788

I’m wearing…
Tezenis top & shorts, H&M boots, Zara bag, Zero UV sunnies, bralette & body chain from eBay, Gemini Hungary bracelet

img_5400

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s