Festival week – day 3

A fesztiválhét utolsó napjára valami nagyon extrával készültem… mint látjátok, befestettem a hajamat! És most nem Photoshop.

Az utóbbi években én kimaradtam a pasztell haj őrülteből, pedig higgyétek el, nagyon-nagyon szerettem volna én is ilyet! Csakhogy az én hajamat ehhez még szőkíteni kellett volna, amire nem mertem vállalkozni, hiszen mi van akkor, ha utána már nem nő vissza ilyen szép, természetes szőkére? Nem mertem kockáztatni, és a fodrászom sem javasolta. Azonban, mivel a melltartóra az van írva, hogy “let me be a mermaid” (=”hadd legyek sellő”), és kis tengeri állatkák vannak rajta, valamiért mindenképp zöldeskék hajat vízionáltam hozzá, úgyhogy addig-addig keresgéltem, amíg nem találtam egy megfelelő hajfestéket. 880 forint volt egy eurós drogériában, a márkája Trendy mousse, és Lengyelországban gyártják. Annyira viccesen néz ki amúgy, mint valami 2000-es évek beli gyerekjáték… 6-8 mosást bír, és nagyon egyszerű használni, csak át kell itatni a tincseket ezzel a hajhab állagú festékkel.

Aki szemfüles, az észrevehette, hogy ez a top gyanaz feketében, mint az előző fesztiválos posztban szereplő, csakhogy most ford1tva vettem fel. Így baromi jól néz ki mindenféle menő melltartóval. Még egy kis pluszt ad a “lookhoz”, hogy a Limecrime Peacock nevű, mattra száradó, folyékony rúzsát kentem fel, ami pont olyan színű, mint amilyen a hajam lett. Már a karácsonyi akció alkalmával megrendeltem, és nem is értem miért, de azóta sem használtam.

Most pedig… hagyjatok, hadd legyek sellő!


 

I wanted to show you something extraordinary on the last day of our festival week, so yeah. I dyed my hair. And it’s not Photoshop.

Somehow I didn’t join the pastel hair trend in the past few years. It’s not that I didn’t want to, but I didn’t want to bleach my hair, because I’m afraid it would loose its natural color which I love. But because this bra says ‘let me be a mermaid’ and I visioned a mermaid hair for this outfit, I didn’t give up and searched for a hair dye which I can use on my natural hair and is still effective and then I found this. I know, it looks so funny like a 00’s girl toy, but it’s good. It’s cheap, easy to apply (since it’s a mousse), and lasts for 6-8 washes.

Btw, I’m wearing the same top as in the last festival post in black, but this time I put it on backwards! So this way it looks super cool with any pretty bralettes.  And to make this look even more extraordinary I used Limecrime’s matte liquid lipstick in color Peacock which I ordered on Christmas sale and haven’t used it ever since… shame on me.

But now, just let me be a mermaid!

IMG_1833IMG_1869IMG_1891IMG_1893IMG_1910IMG_1844www.GIFCreator.me_CRUPzPIMG_1830IMG_1907IMG_1836

I’m wearing…
Tezenis bra & top, H&M mom jeans, Adidas Superstars, Zara bag, ZeroUV sunnies, Kapten&Son watch and Limecrime’s Velvetine in the color Peacock

img_1280

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s