Urban wanderer

Az F&F és a Joy versenyének következő fordulójához érkeztünk, melynek témája a virágminta. Tudhatjátok, hogy nem áll messze tőlem a cuki, pasztell színvilág, a csipke, a romantikus stílus, de mivel ez mégiscsak eg verseny, és valószínűleg az emberek nagyrészének ez a vonal jut eszébe a virágokról, én most megpróbáltam ettől elvonatkoztatni, és a virágokat valami mással, valami vagányabbal ötvözni.

Így született ez a “városi vándor” fantázianévre hallgató outfit. A csavar a dologban, hogy amióta a szülinapomra megkaptam ezt a Herschel táskát, azóta terveztem már egy ilyen hangulatú bejegyzést.

A dzsekihez pont passzol a legújabb körömlakkom, amit az egyik kedvenc indie lakkmárkámtól kaptam, az Intensaetől, a neve Jungle. A számon pedig a Kat Von D Beauty Witches nevű folyékon rúzsa van.

Ha tetszett a bejegyzés, akkor itt tudtok rám szavazni, amit előre is köszönök: http://www.joy.hu/ff


 

The next round of the F&F and Joy blogger competition, the theme is floral. You might know that I really like cute, pastel colors, lace and romantic style, but this is a competition so I wanted to create something a little bit more extraordinary with floral prints.

This is how this urban wanderer outfit was born. It’s so funny that I wanted to make something like this since I got my Herschel backpack for my birthday.

My new nail polish from one of my favourite indie nail polish brands is just perfect with the denim coat, it’s called Jungle. And you can see Kat Von D Beaty’s Witches liquid lipstick on my lips.

If you like this outfit please vote me here: http://www.joy.hu/ff. Thank you!

IMG_2147IMG_2127IMG_2131IMG_2271IMG_2196IMG_2161IMG_2195IMG_2169IMG_2193IMG_2194IMG_2277IMG_2244

F&F dress, denim jacket, espadrilles and watch, Herschel Supply Co. backpack, ZeroUV sunnies

img_5400

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s