More summer must-haves

Eszembe jutott még pár olyan ruhadarab és kiegészítő, ami idén a kedvenceim között van, lássuk hát!

  1. Szalma táska

Hirtelen felindulásból vettem meg a sajátomat, csak úgy szembejött velem a Springfieldben a leértékelések alatt. (Ebben a bejegyzésben már találkozhattatok vele.) És nagyon jó döntés volt! Tágas, de könnyű, és van a tetején egy behúzható vászon, így nem tudnak belőle kilopni semmit. Amit még nagyon szeretnék, az egy monogrammozott változat, de ebből még keresem az igazit!

Lelőhelyek: szinte bármely fast fashion üzlet, sőt, strandboltokban és szuvenír shopokban is láttam szépeket.

  1. Straw bag

I bought mine on the summer sale at Springfield, and I love it! (You might have seen it in this post.) It’s roomy, but light, and has a linen lining which you can close with two strings, so it’s pickpocket proof. I’d also really like a monogrammed straw bag, but I’m still looking for the perfect one.

Where to buy: at almost every fast fashion store, but I also found nice pieces at beach and souvenir shops.

 

2. Bokalánc és lábékszerek

Évről évre van egy nyári kedvencem, amit rongyosra (értsd elhagyásig/elszakadásig) hordok. Idén Aliexpressről rendeltem egyet kemény 0,7 dollárért, és ez az aktuális favorit. Türkiz gyöngyökből áll, és egy pici Fatima keze lifeg rajta. Azonban rendeltem még egy különlegességet, direkt a strandra – ezért még inkább remélem, hogy idén még egyszer eljutunk a tengerhez. Ez csak cipő nélkül viselhető, ezüst, és az egész lábfejet borító láncokból áll.

Az én zsákmányaim: a türkiz és a láncos

2. Anklet and foot jewelry

I have one every summer which I wear until it breaks or until I loose it. This time I ordered from Aliexpress for 0,7$. Yep. It’s faux turquoise with a small Fatima’s hand medal. But I also ordered a more special one, which I can only wear without any sandals – so I hope we’ll go to the seaside once again this year, it’d look lovely at the beach. It’s silver and it covers my whole foot with its thin chains. 

My bargains: the turquoise and the chainy one

 

3. Törölköző

Évek óta be akarok szerezni valami menő strandtörölközőt, de valahogy sose jutottam el odáig, hogy keressek és vegyek is egyet. Még szerencse, hogy a Tezenistől idén kaptam egyet, illetve kettőt is, csak ugyanolyanok. Fekete-fehér, pálmafa mintásak. Sok képen szerepeltek már, mivel valóban ez az egyféle törölközőm van, ami szalonképes – otthon kevésbé dekoratívakat használok, inkább a praktikusságuk az, amit szem előtt tartok. Azonban nagyon gondolkozom, hogy beszerzek még egy fajtát, hiszen most a csapból is ez folyik: egy kerek, mintás darabot. Eddig nem találtam olyat, ami ár-érték arányban tetszett volna, főleg, hogy általában a szállítás is borsos. Ha van valami jó tippetek, akkor szívesen fogadom!

3. Beach towel

I wanted to buy a nice beach towel for ages, but this year I finally got one from Tezenis, which I love. (Actually, I got two, but they look the same.) It’s black and white with palm trees, you might have seen it on some of my photos since it’s truly my only good looking towel. I use not-so-pretty-but-good towels at home… but I’m really thinking about buying another one, a round shaped with a nice pattern. They’re so popular this year. Unfortunately I haven’t found one which looks good and costs, well, not too much, because usually I also have to spend on the shipping. If you know a good brand, let me know!

 

4. Felfújható strandkellékek

Legyen állat, étel, pasztell, vagy neon, imááádom őket, ahogy valószínűleg mindenki más is, legalábbis az idei nyári képek ezt mutatják. Kell nekem egy ilyen! Azt azonban nem tudom, honnan szerezzek, mert még az olcsó dolgok kánaánja is cserben hagyott: Aliexpressen is alsó hangon 35 dollár egy szép flamingo. Ha van valami ötletetek, ezúttal se tartsátok magatokban!

4. Inflatables

Animals, food, pastel or neon, I love all of them! Like everyone else, I guess, because they’re everywhere this summer. I need one! But this time even Aliexpress let me down: the cheapest flamingo costs 35$… if you have any tips, let me know!

 

5. Pompomos szandál

Már őket is nagyon sok képen láttam, természetesen főleg bloggereken, de őszintén megmondom, nem mind tetszett. Kivételesen úgy gondolom, minél csiricsárébb, minél több, annál jobb. Persze azért legyenek összhangban a színek. Sajnos amikor legutóbb cipőt választhattam a kedvenc oldalamról, akkor épp nem volt raktáron nekik az, amelyik tetszett. Ő az, bár én még egy kicsit feldobtam volna pár plusz lógóval. Természetesen azért tudtam mit választani, de így ez a fajta szandál kívánságlistás maradt.

5. Pom pom sandals

Also a very popular piece this summer, especially amongst bloggers, but honestly, I don’t like all of them. This time I think the more the better. Of course the colors have to be in perfect harmony. Last time when I had the opportunity to choose a pair of shoes from my favourite site, I saw these, but they were not in stock. I like this pair, but I’d put some more pom poms on it. Of course I could choose something else, but this style of sandals is still on my wishlist.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s