Chic on a budget

Nagyon ritka, hogy vásárolok olyankor, amikor nincs leértékelés, ilyenkor azonban mindig kifogok valamit, ami a következő néhány hónapban a kedvenc darabommá válik.

Néhány napja ezt a turbánt szereztem a Bershkában, majd nem sokkal utána ezt a H&M cipőt, kemény 1500 forintért. Tény, hogy jelenleg ez a legkényelmetlenebb cipőm, és még csak nem is magassarkú, de még nem volt semmilyen ezüst lábbelim, és reménykedem, hogy én vagyok az erősebb, és egyszercsak megbarátkozik a lábammal… a táska szintén H&M, és szintén 1500 forint volt, csak két évvel ezelőtt.

Ugye, milyen kincsekre lehet bukkanni ilyenkor?! Ti miket szereztetek be?


 

I barely buy anything on full price, but I always buy something on sales which becomes my favourite piece of the season.

I bought this turban a few days ago at Bershka, and then these shoes at H&M. It’s my least comfortable pair of mine right now (and doesn’t even have heels), but you know, I’ve never had any silver shoes before and it was so cheap, I couldn’t leave it there. Hopefully I’m the tougher one, and I can break them in soon. The bag is also from H&M sale, but it’s two years old.

What treasures did you find on sales?

IMG_3807IMG_3821IMG_3822IMG_3825IMG_3823IMG_3830IMG_3813.jpg

I’m wearing…
Bershka turban, C&A top, Epiclogue pants, H&M shoes and bag, Qudo necklace (it’s a bracelet, actually), Daniel Wellington watch, Ray-Ban Rituals sunnies and Kylie Cosmetics True Brown K lipstick

img_5400

Advertisements

2 thoughts on “Chic on a budget

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s