Furla friends

Amikor múltkor Parndorfban jártunk, az a vicces dolog történt, hogy Brigi és Vivi is olyan pasztell rózsaszín Furla táskát vásárolt magának, amilyen nekem is van. Mivel én nagyon-nagyon szeretem a sajátomat, és szerintem szuper döntés volt a halvány rózsaszín, ezért nem volt kérdés, hogy őket is bíztassam arra, hogy ezt az árnyalatot válasszák.

Mindhármunknak más típusra “volt éppen szüksége”: amikor én vettem a sajátomat (kb. másfél éve, itthon, leértékelésen), akkor épp egy cuki kistáskát kerestem, ami mindenféle outfitet feldob, nem túl hivalkodó, de mégis van benne valami extra. Vivi valami olyat szeretett volna, amibe több minden belefér, de mégsem túl nagy, Brigi pedig már rég vágyott egyre a Furla ikonikus Metropolis táskái közül. Én vettem hozzá egy bag charmot is anno, ezzel adtam meg hozzá azt a “kis pluszt”. Ehhez válaszottam ma egy ugyanolyan kis lógókkal felszerelt karkötőt, és egy kényelmes nyári outfitet, amit bármikor szívesen felkapok, ha olyan meleg van, mint amikor ezek a fotók készültek.

Mindenképp nézzétek meg Brigi és Vivi blogját is, és az ő bejegyzésüket erről a fotózásról!

Képek: Bottka Rebeka


 

Do you remember when we visited Designer Outlet Parndorf with the girls? Something funny happened there, because Brigi and Vivi both bought a beautiful light pink Furla bag – the same color I own. Since I loved my little pastel bag, I gladly told them to choose that shade.

We all “needed” a different type of bag when we bought them. I wanted a small go-to bag which makes every outfit a little bit more special. This is why I also bought this lovely bag charm. Vivi wanted a bigger bag to carry all her girly stuff, but not too big, and Brigi wanted one of the iconic Metropolis bags for a long time. I choose a clear summery outfit to wear on this sunny day. My bracelet reflects to the bag charm, I think they look very cute together.

Don’t forget to check Brigi’s and Vivi’s blog too!

Photos: Rebeka Bottka

_B1A4242j_B1A4246j_B1A4247j_B1A4264j_B1A4263j_B1A4314j_B1A4329j_B1A4322j_B1A4326j_B1A4346j

I’m wearing…
Second hand dress, gold belt from eBay, F&F sandals, ZeroUV sunnies, The Fifth watch, Misaki bracelet and of course my Furla bag and bag charm

img_5400

Advertisements

2 thoughts on “Furla friends

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s