West meets East

Még egy túrát tettem a leértékelések alatt, abba a boltba, amit ilyenkor mindig csekkolok, mert nagyon jó ruhákra szoktam ilyenkor bukkanni itt. Ez a New Yorker. Azt hiszem, erről már máskor is beszéltem, pl. amikor a púderrózsaszín kabátomat vettem.

Ezúttal sem csalódtam: 3 dolgot vettem, darabját 1790 forintért, és kettőt most meg is mutatok nektek.

Az egyik ez a téglaszín culotte nadrág. Ez a ruhadarab mindig a töriórákat juttatja eszembe (a sans-culotte-ok miatt), ennek ellenére kedvelem (lol). Ő képviseli a címben a nyugati részt, míg a másik szerzeményem  keletit, ami pedig ez a mintás kimonószerűség. Valójában inkább egy köntöshöz hasonlít, a mintája pedig sokkal inkább Indiát idézi bennem, mint Japánt, de attól még szerintem keleties hatást kelt. Vagy nem?

Ó, még egy pár szó a cipőmről: a Public Desire nevű cégtől kaptam, és ritkán mondok ilyet, de ez egy kényelmes magassarkú! Pihe-puha, és tök szép lábat csinál annak is, akinek nincs rüsztje (azaz nekem). Ezt nyugodt szívvel tudom ajánlani azoknak, akik egy jó fekete magassarkút keresnek maguknak, hiszen az ára sem vészes.


 

I went shopping once more during the sales. I checked New Yorker where I always find something cool for a very low price. For example this powder pink coat.

AI found three treasures this time, each for around 5$. Let me show you two of them in this post!

First, this rust coloured pair of culottes.  Reminds me of the history classes where I learnt about the sans-culottes… but I still like it. This is the ‘West’ part of my outfit. The second is this kimono. Or more like a robe… but it has this amazing indian-like pattern, so it’s still has something East-y in it, right?… 

Oh, and let me speak about my new shoes. I got them from the brand Public Desire, and I LOVE THEM. They’re super comfortable and very soft, and they make very pretty legs for those who don’t have a nice instep (like myself).

IMG_3904IMG_3875IMG_3923IMG_3873IMG_3912IMG_3930IMG_3860IMG_3879IMG_3902

I’m wearing…
New Yorker culottes & kimono, Hollister tee, Acne Studios bag, Public Desire heels, ZeroUV sunnies

img_5400

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s