Tomcsanyi x Tisza

Már csak a héten tudtok előrendelni a Tisza cipő limitált példányszámú darabjaiból, melyeket most az egyik kedvenc magyar divattervezőm, Tomcsányi Dóri őszi kollekciójának printjei díszítenek.

Én ezt az érdekes pasztell színvilágú példányt választottam, és a bemutatóra már az ehhez passzoló Tomcsanyi ruhámat vettem fel. Ez a darab bennem egyszerre kelti a luxus selyemruha és a retró otthonka érzetét, így a kiegészítőkkel is eszerint játszottam.

Egy tipp: az ilyen hosszú, gombos ruhák szerintem baromi jól néznek ki, ha az alsó részén kigombolva hagytjátok. Egyszerre sejtelmes és izgalmas!

Fotók: Szalai Szabolcs (MOME)


 

The new collaboration collection between the Hungarian sneaker brand Tisza and the Hungarian designer brand Tomcsanyi is here!

I chose these unique pastel coloured sneakers and paired it with the (almost) matching dress from Tomcsanyi’s fall collection. This dress gives me retro and high-fashion vibes at the same time, so I chose my accessories according to this feeling.

A tip: I think it looks very cool when you wear a button up dress like this and you leave the last few buttons at the bottom unbuttoned. Mysterious and sexy at the same time!

Photos: Szabolcs Szalai (MOME)

IMG_2373IMG_2351IMG_2310 2IMG_2330IMG_2303

I’m wearing…
Tomcsanyi dress, Tisza sneakers, Daniel Wellington watch, Petrity bag, ZeroUV sunnies, vintage earrings

img_5400

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s