Butterflies

Olyan sok okom van rá, hogy szeretem a nyarat, de az egyik legfontosabb az, hogy meleg van, és az egész világ más illatú, mint máskor, és kilibbenhetek otthonról egy szál ruhában, mint valami elcseszett városi tündérke…

Így nyár végére – naptárilag már őszre – tehát valami olyasmivel készültem, ami remélem nektek is átadja azt az érzést, amire gondolok: a már lemenő, de még perzselő nap érintését, a bogarakat, rovarokat, virágokat, és természetesen – lévén ez egy fashion blog, vagy mi – a nyári ruhát, amiben jól érzem magam.


I have so many reasons to love summer, but the most important is that the whole world smells different in summer. I can leave the house in a simple, loose dress, looking like a strange fairy in the city.

For the last days of summer – actually, it’s not even summer anymore – I wanted to take some photos that are perfectly capture the atmosphere of this season. The hot summer sun at sunset, the bugs, the flowers, and of course – since it’s a fashion blog – my summer dress which I love to wear.

IMG_4204IMG_4105IMG_4144IMG_4183IMG_4112IMG_4133IMG_4114 2IMG_4113 2

I’m wearing…
Dress, earrings and rings from Metisu

img_1280

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s