Powder suit from Wholesale7

Mostanában telitalálat volt az összes ruha, amit külföldi oldalaktól kaptam, ez a zakó-nadrág szett pedig az egyik aktuális kedvencem. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy ez volt az az összeállítás, amelyet a Fashion Week egyik napján, szombaton viseltem.

Meglehetősen pozitívan csalódtam a Wholesale7-ben. Egy pólót, és ezt a szettet választottam tőlük első körben, és mindennel nagyon elégedett vagyok. Az anyagok kényelmesek, a varrások szépek, egyenesek. Lehet, hogy be kellene szereznem a fekete változatot is! Ja, és a legjobb dolog az egészben, hogy 29,48$-ért lehet hozzájuk jutni.

Nem szerettem volna túl formálisan öltözni, meg egyébként is edzőcipőt képzeltem el ehhez a ruhához, így az Adidas Tubularom mellett döntöttem, amit mostanában méltánytalanul keveset hordtam.


 

I’ve received a lot of clothes these days from different online shops, and all of them are so damn pretty! This matching suit set is one of my favourites. Nothing could prove it better than the fact that I wore it on the Fashion Week.

Wholesale7 was a very good surprise for me. I got a T-shirt and this set from them, and I’m very satisfied with both. Their material is great, the sewings are nice and straight. I think I should purchase the black one too. And the best part is that they cost only 29,48$.

I didn’t want to dress too formal, and I planned to wear this outfit with sneakers anyway, so I decided to pair it with my Adidas Tubular.

img_8754img_8714img_8751img_8760img_8734img_8763img_8755img_8775

I’m wearing…
Suit from Wholesale7, basic white tee from H&M, Adidas Tubular, Zara bag, The Peachbox necklace

Advertisements

One thought on “Powder suit from Wholesale7

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s