Olive

Megint találtam egy tökéletes körömlakk-rúzs-ruha kombót… annyira szeretem ezt a hármat együtt, hogy pontosan ezt viseltem a Fashion Weeken is. És a legjobb az egészben, hogy még a szemem is éppen ilyen színű.

Erről a rúzsról már egy videómban is elmondtam, hogy eleinte meg sem fordult a fejemben, hogy megvegyem, aztán egyik pillanatról a másikra bekattant nálam valami, és egyszerűen KELLETT. És milyen jól tettem, hogy megvettem! Imádom!

Mellesleg a ruháról pedig már készítettem egy HAUL (pfúj ez a szó, szóval mondjuk inkább, hogy VIPME review) videót is, mivel a cég, akitől kaptam, ezt kérte tőlem. De nem bánom, mivel nagyon jó kis ruháról van szó, bátran ajánlom hát nektek is.

A ruha amúgy gyapjú, és vastag és szuper tartása van , ez a laza garbó nyak pedig egyszerűen tökéletes. Tényleg minőségi darab!

Ja, és ne felejtsétek el, van egy kupon kódom is, amivel 5$-t spórolhattok 50$ feletti rendelés esetén! Íme: SIHedi306

Fotók: a legkedvesebb Bognár Bogi


I’ve found another perfect nail polish-lipstick-dress combination. I’m so in love with these three together that I wore the exact same outfit at the Fashion Week. And the best part is that these things are the same color as my eyes.

First, I didn’t even think I should buy this lipstick. Then it hit me on day, and I was like ‘I NEEEED THAT’. So I bought it. And I love it.

By the way I’ve made a haul/VIPME review video about this dress on my (Hungarian) Youtube channel, because the brand wanted me to do it, but I don’t mind because I still love it, and I’m not afraid to honestly recommend it to you too.

This dress is made of wool, and is very thick and well made. Great quality, I must say. An this loose turtleneck is just perfect.

Don’t forget to use my coupon code on http://www.VIPME.com SIHedi306 and get 5$ off on your order over 50$!

Photos: my beloved Bogi Bognar

img_2179img_2155img_2243img_2193hedi_oliveimg_2180img_2133img_2258img_2250

I’m wearing…
VIPME dress, CinCinAmica shoes, vintage Lacoste bag, Hartley watches watch, Lime Crime Trouble lipstick, Intensae Jungel nail polish

Advertisements

2 thoughts on “Olive

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s