Homme & Femme

VIPMEMegint egy maszkulin szettel készültem. Az outfit főszereplőit – az összeillő mellény-nadrág párost – a szemfülesek már kiszúrhatták egy videómban. Most végre eljutottam odaáig, hogy egy fotózásra is felvegyem.

Ezt a mellényt elég sokféle módon fel lehet venni: magában, alatta garbóval, vagy inggel, ahogy most is látjátok. A tetejére most a kedvenc szürke kabátomat dobtam rá, hogy jó kis monokróm hatása legyen. Nekem nagyon tetszik, élveztem viselni, és biztosan tudjátok már rólam, hogy szeretem az ilyen férfias összeállításokat. Hogy valami nőies extravaganciát is vegyítsek a dologba, ironikusan a Femme nevű Colourpop rúzsomat kentem fel hozzá.


Another masculine outfit… I got this matchy-matchy vest and pants set from VIPME.com a few weeks ago, and I could finally take some photos of it.

You can wear this vest so many different ways: by itself, with a turtleneck under, or with a shirt, like I did this time. I threw on my favourite grey coat to achieve a monochrome look. I loved it, it was so comfy to wear, and you might already know how much I love masculine outfits. To bring something extravagant and feminine to this look I used my Colourpop lipstick which is called Femme – oh, the irony.

IMG_9496 IMG_9577
IMG_9537 IMG_9566
IMG_9554 IMG_9570
IMG_9581 IMG_9504

VIPME vest and pants, H&M blouse, vintage shoes, Acne Studios bag, C&A coat, Cluse watch from UpToStyle market

Advertisements

2 thoughts on “Homme & Femme

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s