So cold

Nemrég kaptam még egy kabátot… nem mintha nem lenne még elég, de ez egészen más, mint bármelyik, amit eddig birtokoltam. Élvezem, hogy ez olyan férfias és vagány. (Utálom azt a szót, hogy vagány, de olyan jól jellemzi.) Apukámnak és Somának is van ilyen kabátja, szóval ez a fejemben a férfiasság megtestesítőjeként él.

Ez van rajtam már szó szerint egy hete, sőt, talán régebb óta is, ugyanezzel a vastag pulcsival (amit szintén rajongásig szeretek)… egyszerűen nem bírom ki másban ezt a farkasordító hideget. (Na meg nem is nagyon voltam mostanában otthon, de még szerencse, hogy ebben jöttem el legutóbb.) Az egyetlen problémája, hogy már az első használatkor teljesen kiszakadt mindkét zsebe. Őszintén szólva jobban néz ki, mint amilyen jó a minősége, de a melegsége és az összkép kárpótol ezért.

Ezzel a Levi’s sapkával akartam feldobni, mert mindkettő olyan retró. Ezt most találtam a szekrényünkben, és emlékszem, már korábban is akartam hordani, de sosem jutottam el odáig, hogy fel merjem venni.


 

I recently got another coat… not that I don’t have enough or something, but it’s not like any other I own. I love how masculine and cool it is. My father and my bf both have similar coats so for me it’s the most manly thing a person can wear in winter.

I wear it with this sweater (which I also looove) for like a week now because I just couldn’t bear the cold weather in anything else. (And maybe because I haven’t been home for days now…) The only problem is that both pockets ripped when I first tried it on. So it’s not the most amazing quality, but I still love how warm and cool it is.

I found this Levi’s hat in our wardrobe and I kinda like how vintage it looks especially with the coat. 

IMG_0534 2 IMG_0539
IMG_0517
IMG_0533 IMG_0512
IMG_0547 IMG_0528 2

I’m wearing… Poppy Lovers coat, Chicwish sweater, Bershka jeans, Levi’s hat, CCC shoes, Michael Kors bag

Advertisements

4 thoughts on “So cold

  1. Nagyon bejön ez a stílus! Jól áll Neked, valóban a vagány szó jellemzi leginkább, még ha nem is szeretjük annyira. Reggel pont egy hasonló pulcsit kotortam elő a szekrényből, nem voltam biztos benne, jó lesz-e mára, de most meghoztad a kedvem. 😀

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s