Party look with F&F

December elején az F&F-ben jártam, és kiválasztottam egy szettet, amit szívesen viselnék egy szilveszteri buliba. Nem tudom, egészen pontosan milyen buli járt akkor a fejemben, mert hogy én a barátnőimmel leszek bekuckózva a lakásban, valami Harry potteres piálos játékot játszva… de mégis ezeken a ruhákon akadt meg a szemem először, így ezeket mutatom meg nektek.

A flitteres ruha egy álom, pont jó helyen van elvágva, mert nem laposít, de szép alakot csinál, az alja pedig szoknyaként is szuperül néz ki, ha rádobunk az összeállításra egy pulcsit.

Az ékszerek is mind csillognak, a táska, a gyűrű és az óra is köves-gyöngyös, így cipő terén most egy kicsit visszafogottabb, de elegáns darab mellett tettem le a voksomat – és lenyúltam anyától ezt a szupercuki fűzős magassarkút, amit együtt turkáltunk ezer éve.

Ezúton is boldog új évet kívánok nektek, remélem a karácsony is szuperül telt! Még több ünnepi (és nem ünnepi) témáért keressétek fel a Youtube csatornámat, hiszen mostanában ott több tartalom jelenik meg. Sok puszi!


 

I chose a New Year’s Eve party outfit at F&F in the beginning of December. I don’t really know what kind of NYE party I was thinking about while choosing this, because I’ll be wrapped up in a blanket at my friends’ house playing some stupid Harry Potter drinking game, but anyway… I love this dress, so I wanted to share it with you.

This dress is a dream dress, doesn’t make me look too flat, but makes such a nice sand glass figure. It also looks lovely as a skirt with a sweater on top.

The accessories are all sparkly ones full of crystals and beads, so I decided to wear this nice lace up shoes I stole from my mom’s closet – we bought it together in a thrift shop years ago.

Wishing you a happy new year, see you in 2017!

IMG_0417 IMG_0432
IMG_0429 IMG_0463
IMG_0449 IMG_0434
IMG_0468

I’m wearing… F&F dress, sweater and clutch, Daniel Wellington watch, YSL ring, NYX Cosmetics Transylvania lip cream and second hand shoes

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s