Basics for both

Az utóbbi pár évben nem csak finomodott az ízlésem, de megtanultam értékelni az olyan ruhákat, amik egyszerűek, de jól érzem magamat bennük, és nem mellesleg eléggé uniszex darabok. Tulajdonképpen Somával úgy formálódott az öltözködésünk, hogy egymást is befolyásoltuk, és az utóbbi időben rájöttem, hogy csomó olyan ruhadarabunk van, ami valójában ugyanaz, csak az egyiket a női, a másikat a férfi osztályon árulják.

Ennek a bejegyzésnek két apropója van. Az egyik, a kevésbé vicces, az, hogy ezen a héten a Youtube csatornámon egy párkapcsolati hetet tartok, mivel Somával nemsokára évfordulót ünneplünk. Ezért gondoltam itt, a blogon is frappáns lenne most egy vele közös poszt.

A másik ok, ami egy kicsit vicces szerintem, az, hogy most már néhány hónapja együttműködöm a Sheinnel, és tök jó cuccokat fogtam ki tőlük, de a legutóbbi farmer, az valamiért három számmal nagyobb lett rám. Azt hiszem, én néztem el a centimétereket, de a lényeg, hogy odaadtam Somának, hogy próbálja fel. Kiderült, hogy tökéletes rá, kényelmes is neki, és jól is áll rajta, így neki adtam. Ezeken a fotókon pedig ezt a nadrágot láthatjátok rajta.

Amúgy mindkét Herschel hátizsák az enyém, és nem engedem, hogy elcsaklizza egyiket sem, pedig nagyon szeretné… de azért néha kölcsön adom neki őket.


Not only my taste evolved in the past few years, but I also realised how much I appreciate comfy clothes. And by comfy I mean unisex. Actually, I realised that me and my boyfriend have a looot of similar clothes. The only difference is that he bought them from the ‘men’s’ and I bought mine at the ‘women’s’ department.

The first cause of this post with my man is that I’m having a ‘couple week’ on my Youtube channel (sorry, it’s in Hungarian) because of our upcoming anniversary.

And the second (and slightly funny) is that as you may know I’ve been collaborating with Shein for a while now. I always get what I ordered, and I really like their stuff. But last time I accidentally ordered a pair of jeans 3 sizes bigger than my actual size. I don’t know how, I think I misread the centimeters… anyway, I gave it to my bf to try it on and it came out that it’s perfect for him. So, since I can’t wear it, I thought it would be fun to make a photo shoot with him wearing it.

By the way, both Herschel backpacks are mine, although he always tries to steal them. 

IMG_0898 2 IMG_0963 2
IMG_0894 2 IMG_0875 2
IMG_0885 2
IMG_0902 2 IMG_0940 2
IMG_0954 2

I’m wearing… H&M sweatshirt & jeans, vintage coat, Adidas Superstar sneakers, Herschel Supply Co. backpack

Soma’s wearing… H&M sweatshirt, Shein jeans, ASOS coat, Adidas Gazelle sneakers, Herschel Supply Co. backpack

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s