…and a one piece swimsuit

Ez az utolsó F&F fürdőruhás bejegyzésem, és hogy teljes legyen a repertoár, ezúttal egy egyberészes és egy tankini fürdőruhát mutatok nektek.

Az egyberészes nagyon megtetszett, a mintája és a formája valahogy kifinomulttá teszi, főleg egy nadrággal megspékelve. A fekete csík a derekán gyönyörűen karcsúsít, míg a mellrész jótékonyan nagyít. A “milliárdos mami” fejfedőt is nagyon megszerettem, csak sajna elég bő az én fejemre (ami hosszúkás és keskeny).

A tankininek a mintája tetszett meg igazán, de rá kellett jönnöm hogy ezt a darabot nem ajánlom azoknak, akik a hasukat az esetleges hurkák miatt szeretnék rejtegetni. Rajtam szerencsére nem sok a felesleg, de még nekem is bevágott egy-egy csíkban. Így inkább azoknak javaslom, akik a bőrüket, az anyajegyeiket védik, vagy heget szeretnének elrejteni, vagy ilyesmi. Hiszen mosdóba menni például sokkal praktikusabb ebben, mint egy egyberészesben. És színes, mintás alsókkal nagyon jól fel lehet dobni!


This is the last post with F&F bikinis, and to complete the series, I’ll show you a swimsuit and a tankini. 

I love how sophisticated this swimsuit looks especially with a pair of black pants. The black stripe on the waist makes it so slim, while the bust part has a beneficial enlarging effect. I also love this “billionaire mommy” straw visor although it’s too big for my thin head.

I love the patter of the tankini but I had to admit that it is not very beneficial for anyone with a little belly fat. It makes wrinkles even on me, although I’m not considering myself “fat”. I recommend this for anyone who wants to hide a scar or to protect their skin or birthmarks, etc. And it’s so much comfortable to go to the toilet in a tankini then in a swimsuit! You can also make it a little bit more interesting with a colourful bikini bottom.

egybereszes3 egybereszes4
egybereszes2 egybereszes1

I’m wearing… F&F swimsuit, tankini, slides, visor and pants

Advertisements

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s