Is it fall yet?

Mostanában a retrónak a nagy fülbevalós-színes kabátos hulláma ért el, tehát azonnal kellett is két sárga kabát… ez az egyik, az átmeneti. Kicsit olyan “Georgie esőkabátja fiatal nőknek való kiadásban” érzésem van tőle, és hát szeretem, na. Főleg amíg ilyen enyhe őszünk van. (Aminek egyébként nagyon nem örülök, mert globális felmelegedés, meg növekvő szén-dioxid kibocsájtás, meg hasonlók, de gondolom senki nem olvasná végig ezt a bejegyzést, ha folytatom ezt a gondolatmenetet.)

A többi ruhadarab már nem túl nagy szám – kényelmes, réteges, őszi színekben pompázó mind. Azonban a kiegészítő! Csuhajja, mostanában élek-halok az egyszerű outfitekért, menő kiegészítőkkel! Szóval a fülbevaló – mint mostanában a legtöbb ékszerem – Aliexpressről van. Nem túl fancy, tudom, de jól néz ki, és olcsó. Viszont a táska! Hát ez a pánt szerelem volt első látásra, de van ám hozzá sima vajszínű bőr is, mint a táska, amit egyébként a Coccinellétől kaptam fotózásra. Sajog a szívem, hogy ezt csak azért kaptam, hogy nektek megmutathassam, de ne aggódjatok (nem is aggódtok), elhoztam ám magamnak is valamit, és hamarosan azt is bemutatom nektek!

IMG_9725 IMG_9801
IMG_9683 IMG_9656 copy
IMG_9766
IMG_9823

I’m wearing… Chicwish turtleneck and coat, Coccinelle Carousel bag, C&A pants, Deichmann shoes, earrings from Aliexpress

Advertisements