Sloggi ZeroFeel

Instagramon már biztosan láttátok, hogy a Sloggi új ZeroFeel melltartóit én is népszerűsítem Bolla Vikivel, Kiss Ramival és Adával együtt. Ez a Sloggi melltartó az eddigi kedvencem, és ebben a videóban már ódákat zengtem róla, szóval most csak egy rövid kis összefoglalóval jelentkeznék. Mindenek előtt egy pár werk képet mutatok nektek a kampányfotózásról. (Nem, a plakátokon nem az én hátam szerepel, azt a fotót már itt, az első képen is láthatjátok.:) )

IMG_9058 IMG_9207

IMG_9263

IMG_9217

IMG_9270

IMG_9323

Webp.net-gifmaker

Fotós: Debreczeni Zita
Stylist: Kökény Niki
Smink: Titkos Berni & Szabó Máté
Haj: Svégel Gergő & Uhercsik Brigitta

És íme, a végeredmény:

3 FB

Aztán jött a sajtótájékoztató, ahova már a tesztelés alatt lévő ZeroFeel mellatrtót vettem fel, de ezúttal nem fehérneműként, hanem topként.

Webp.net-gifmaker (1)

Már a múltkori videóban is elmondtam, hogy ez tetszik a melltartóban a legjobban (persze az után, hogy TÉNYLEG nem érzed, hogy van rajtad valami): nem csak mindenféle ruha alá passzol, de önmagában is hordható. Egyébként bármelyik Triumph üzletben készségesen segítenek nektek, ha szeretnétek felpróbálni, én kismellűként imádom, de nagyobb kebleknek is ad tartást, legalábbis mások elmondása alapján. És többféle szín és fazon között válogathattok!

IMG_8433 2 IMG_8429 2
IMG_8453 2
IMG_8479 2

A bejegyzést a Sloggi támogatta.

Advertisements